İtfaiye yangına müdahale edemedi

İzmit Tepecik Mahallesi’nde bir yangın ihbarına giden itfaiye ekipleri yol kenarına park edilmiş araç yüzünden yangına müdahale edemedi.

Olay bugün öğle saatlerinde Tepecik Mahallesi Tepecik sokak üzerinde meydana geldi. Bir 4 katlı bir apartmandan yangın ihbarı alan ekipler hemen bölgeye ulaştı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri hiç beklemedikleri bir durumla karşılaştı.

SOKAĞA GİREMEDİLER

İtfaiye ekipleri yangın çıkan apartmanın önüne ulaşamadı. Yolun sol kenarına park edilmiş araçlar itfaiye araçlarının geçişine engel oldu. Ayrıca itfaiye aracı yol kenarındaki araca sürterek hafif maddi zarar oluşmasına neden oldu.

Yoldan geçemeyen itfaiye ekipleri hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri plakadan aracın sürücüsüne ulaştı. Yangın bir anda ikinci planda kaldı, itfaiye ekipleri yoldan geçmek için çabaladı ama bir türlü başaramadılar.

Bilindiği gibi Fethiye Caddesi ile ilgili önemli bir proje başlatıldı. Bu son örnek gösteriyor ki Fethiye Caddesi projesinin ara sokakları da kapsaması gerekiyor. Söz konusu bu olay Fethiye Caddesinin bir üst sokağında yaşandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 5