İŞTE İYİLİĞİN ZAFERİ

 

 

 

 

 

Bir yardım elinin uzatılması aileye mutluluğun gelmesine neden oldu. Utku Berat başarılı bir şekilde ameliyat oldu. Epilepsi krizlerinin önlenmesi için vagal sinir uyarımı ameliyatı ile birlikte beynine bir de pil yerleştirildi. 20 günlük süreç biterken aile ve Utku Berat bugün GATA’dan taburcu oluyor ve aile Gölcük’e geri gelecek.

 

 

 

 

Önce aile basına çıktı ve çocuklarının ameliyat olması gerektiğini belirtti ve yetkililerden ve yardımseverlerden yardım istedi. Kocaeli basını bu habere gazetelerinde ve internet sitelerinde yer verdi. İstanbul’da oturan aslen de Gölcüklü olan Sema Bayrak bu haberi okudu ve aile ile iletişime geçti. Sonrasında konuyu Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu’na iletti. Çırakoğlu hemen devreye girerek  Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyatın olabileceğini belirtti ve tüm imkanları seferber etti. Gölcüklü aile ambulans ile Ankara GATA’ya gitti ve ameliyat süreci başladı.

GÖLCÜK’E DÖNÜYORLAR

Evet bu iyiliğin zaferi. Hala daha bu Dünya’da iyi insanların yaşıyor olması bu güzelliklerin oluşmasına neden oluyor. Yukarı da Gölcük Dinçay ailesinin epilepsi hastası 8 yaşındaki çocukları Utku Berat’ın ameliyat olabilmesinin kısa bir hikayesini anlattık. Bir yardım elinin uzatılması aileye mutluluğun gelmesine neden oldu. Utku Berat başarılı bir şekilde ameliyat oldu. Epilepsi krizlerinin önlenmesi için vagal sinir uyarımı ameliyatı ile birlikte beynine bir de pil yerleştirildi. 20 günlük süreç biterken aile ve Utku Berat bugün GATA’dan taburcu oluyor ve aile Gölcük’e geri gelecek.

“RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN”

Baba Hayrettin, Anne Dilek Dinçay ameliyatın başarılı geçmesi ve çocuklarının bir nebzede olsa daha iyi olmasından dolayı çok mutlulular. Anne Dilek Dinçay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve şunları söyledi: Evet dualar ve Beratımın zaferi, Rabbime şükürler olsun yakışıklım, meleğim taburcu oluyor. Nöroloji doktoru cerrahi uzmanı ve tüm hocaların kararı ve muayene sonucunda çok şükür bir sorunumuz yok. Taburcu olabiliriz. Sema Bayrak, Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu başta olmak üzere emeği geçen hocalarımıza, asistan doktorlarımıza, hemşirelerimize, güvenlik görevlilerine kadar herkese teşekkür duası ediyorum. Ayrıca maddi manevi yanımızda olan herkese minnettarım hakkınızı helal edin. Anadolu Ajansı ve Gölcük Vizyon Gazetesi’ne herkese yürek dolusu teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 13 = 14