İŞTE GÖLCÜKSPOR’UN YENİ YÖNETİMİ

3.Lig, 3.Grupta bulunan ve mevcut yönetimin yeniden yapılanması kapsamında Olağanüstü kongreye giden Gölcükspor’da Ahmet Şahin başkanlığıa tekrar seçilirken, şirketleşme noktasında ki karar da onaylandı.

Gölcükspor Olağan Üstü Kongresini dün Belediye Sanat Galerisi Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak katılan mevcut başkan Ahmet Şahin yeniden başkan seçilerek, yönetimini yeniledi. Kongreye Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, AK Parti Belediye Başkan Aday adayları Nazım Usta, Zekeriya Savaş,  Gölcükspor Genel Kaptanı Temel Erten, Eski Genel Kaptan Adem Ellibeş ve kongre üyeleri katılım sağladı.İlk yarıyı istediği yerde bitiremeyen ve Başkan Şahin’in olağanüstü kongre kararı aldığı Gölcükspor kongresini dün gerçekleştirdi. Kongreye 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Daha sonra Kongrede Divan Başkanlığına Necmi Kocaman, üyeliklere Mehmet Beşbıçak ve Adnan Zorer seçildi.

ŞAHİN, ‘KONGRE KARARINI GÖLCÜKSPOR’UN BAŞARISI İÇİN ALDIK’

Kongrede ilk olarak konuşma yapan Mevcut Başkan Ahmet Şahin, şunları söyledi: ‘Öncelikle bugün bizleri yalnız bırakmayan siz dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere görevimiz boyunca destek olan  Gölcük Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a ve Hami Başkanımız olan Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e ve siz değerli kongre üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler bu sezonun ilk yarısını 18 puanla tamamladık.  İstediğimiz hedeflediğimiz yerlere gelmek için bugün olağanüstü kongre kararı almış bulunmaktayız. Kongre kararını Gölcükspor’un başarısı için aldık. Allah’a şükürler olsun ki bizler şu anda yeni futbolcu alabilecek durumdayız. Bütçe olarak birçok kulübün yaşadığı sorunu, transfer sorunu yaşamamaktayız. Kongremizin Gölcüksporumuza hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.

ELLİBEŞ, ‘AHMET KARDEŞİM YALNIZ BIRAKILMAMALI’

Başkan Şahin’in konuşmasının ardından Gölcükspor’un denetim ve faaliyet, gelir gider raporları okundu.Okunan raporların ardından söz alan Adem Elibeş, ‘Kongrenin 3 seneye çıkmasını hep birlikte onayladık. Buradaki sorun şu; kulübümüzün küçülme kararı almasının ardından ne yazık ki belirli sıkıntılar oldu. Ben isterdim ki yönetimde kulübümüze kimler destek oldu. Ben bunu görmek isterdim. Ahmet kardeşimin bu konuda sıkıntıya düştüğünü görmekteyiz. Ben Gölcükspor’un sigorta ve vergi borcunun olmadığını gururla söylediğim zaman bile tenkitler almıştım. Ama bugün sigorta borcumuz var. Yapılanmış olsa da bu borcumuz var. Ben Ahmet Başkanımızın futbolculara ödeme yapması için neler yaptığını görmekteyim. Bugün sorunların, hataların konuşulma yeri değildir. İnşallah Ahmet Şahin kardeşimize destek verilir. Bu yük tek bir kişiye bırakılmamalı’ dedi.

3 RAPORDA İBRA EDİLDİ

Konuşmanın ardından Denetim, Yönetim ve Faaliyet Raporları oy birliği ile ibra edildi.Daha sonra Gölcükspor Sportif  Hizmet A.Ş.’nin kurulması, Gölcükspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren profesyonel futbol branşının kurulacak şirkete devri yönetim kuruluna yetki verilmesi maddesi kongre üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

BAŞKAN ŞAHİN’İN YENİ YÖNETİMİ KABUL EDİLDİ

Olağanüstü Kongrenin 6.maddesinin onaylanmasının ardından kongreye tek başkan adayı olarak katılım sağlayan Ahmet Şahin’in yeni yönetiminin seçilmesi maddesine geçildi. Başkan Şahin’in yeni yönetim kurulu kongre üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

ŞAHİN, KONGRE ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kongrenin sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, kongre üyelerine teşekkür ederek, Gölcükspor’u el birliğince hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

AHMET ŞAHİN’İN YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Başkan Ahmet Şahin, Yönetim Asil; Ahmet Balaban, Alper Öz, Bilal Savdert, Bulut Aydın, Burak Barış, Emrullah Çamur, Hasan Uzuner, İlyas Akman, Kaan Doğuhan Yılmaz, Kadir Özdemir, Mehmet Yaşar, Murat Ağacan, Olcay Balabani Ömer Şekerci, Rıdvan Zengin, Sezgin Deniz, Sezngin Ellibeş, Temel Erten, Turgay Olgun, Zafer Birdal.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 5