İSMAİL AK’TAN OKUMAYAN ÇOCUK KALMASIN KAMPANYASI !

Gölcük Gönüllü itfaiyeci Gölcük esnafı hayırsever insan İsmail Ak’ın yaptığı bir çok kampanya ile bir çok ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmaya devam ediyor. Şimdi de kitap kampanyası başlattı.

Gölcük’ün sevilen siması esnafı Gönüllü itfaiyecisi İsmail Ak geçtiğimiz günlerde yaptığı hayırlı işlerle kendisine Gölcük halkı büyük destek verirken yapmış olduğu kampanyalarla da büyük destek almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Hatay’ın Yayladağı İlçesindeki Suriyelilerin ilaç ihtiyaçları için düzenlediği ilaç kampanyasında Gölcük halkı sessiz kalmadı ve büyük destek alarak ilaçları Yayladağı İlçe Kaymakamına teslim etmişti.

Hayat Yayladağı İlçe Kaymakamı Ömer Fartuk Yüce’nin isteği ile Yayladağı’ndaki kütüphane ve okullardaki kütüphanelerinde kitap ihtiyacının olduğunu bu konuda destek istemesi üzerine Gölcük Gönüllü İtfaiyecisi İsmail Ak “Okumayan Çocuk Kalmasın” kitap kampanyası başlattı.

İsmail Ak konuyla ilgili şunları dile getirdi Ak “Gölcük halkında bu defa Hatay’ın Yayladağındaki okullarında ve İlçe Kütüphanelerinde ihtiyacı olan ve evlerinde masal kitabı, hikaye kitabı, vs gibi çeşitli kitapları olanların 0535 577 6389 numaralı telefona ulaşarak kitap kampanyasına destek olabilirken, inanıyorum ki Gölcük halkı bize Bot, İlaç gibi kampanyalarımıza destek vermişlerdi yine bu kampanyamıza da destek vereceklerine inanıyorum” dedi.  HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =