İşeri’ye tam destek

Önceki akşam Uzunerler Kıraathanesinde Şevketiye köyü gençleri ile buluşan Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’ye CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve Gençlik Kolu Başkanı Güney Yılmaz eşlik etti.

Gölcük Uzunerler Dernek Başkanı Selim Uzuner, önceki dönem CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve Şevketiye köyü Gençliğinin katılım sağladığı toplantıda konuşan Başkan Selim Uzuner “Genel seçimle yerel seçim bir değil.

Bu bilinçle siyasi düşüncesi ne olursa olsun bizler kişiye bakar ve oy atarız. Düğünde, cenazede her toplumsal olayda yanımızda gördüğümüz İsmet İşeri’yi amcamız,abimiz ve büyüğümüz olarak kabul ettik.

Herkesin yardımına koşan, heryerde, her cemiyette, hergün gördüğümüz ulaştığımız, dokunduğumuz İsmet İşeri bizim için büyük bir değerdir. Biz Şevketiye gençliği olarak değerlerimize sonuna kadar sahip çıkarız,çıkacağız”dedi.

Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ” öncelikle hepinize çok teşekkür ettiniz. Beni onurlandırdınız, tabiki hayatımın hiç bir evresinde insan ayırmayan bir büğünüz olarak böylesine duygu dolu anlamlı ve güzel düşüncelerinizle bizleri ağırlamanızdan son derece mutlu olduk. Değerli kardeşlerim İsmet İşeri’yi dün nasıl tanıdıysanız Belediye Başkanı olduğumda da aynı tanımaya devam edeceksiniz.

Koltuklar gelip geçici o yüzden mevki makam peşinde koşan bir insan olmaktansa  hizmet ve gönül insanı olmaya razıyım. Gençlerin sorunları belli bu konuda elimden geleni yapacağım.Bu sadece gençlerin değil toplumun sorunu  o yüzden istahdamı arttıracak projelere öncelik vereceğim. Kimseyi ötekileştirmeden iş sahibi yapmak  önceliğim olacak.

Önceliğim gerçekten ihtiyaç sahiplerini işe almak ve partiye üye ol öyle seni işe alırım demeden,ayrım yapmadan işsahibi olunabileceğine Gölcüklü halkı şahitlik edecek. Ben Mali müşavirim,hesap adamıyım bu günki şartların iyi olmaması ekonominin kötü olması ilçemizde yaşayan herkesi etkiliyor. Bu yüzden kimseyi oy verdi, oy vermedi, o partiden bu partiden demeden kucaklayıp hak ettiği yaşam biçimini ona sağlamak benim görevim olacak.

Bu akşam sizin gibi değerli  gençlerin arasında olmaktan oldukça keyif aldım. Belediye Başkanı olduğumda yine sizin gibi değerli gençlerle biraraya gelip sorunlar üzerinde çözüm üretecek fikirler üretecek   toplantılar yapacağız. Unutmayın 31 Mart  günü sandıktan çıkan Belediye Başkanını seçen insan olmak sizin elinizde verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”ded

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 + = 25