İŞERİ´YE COŞKULU KARŞILAMA

Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP ve İyi Parti İlçe Başkanları, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ve Eczacı Turan Dumlu ile birlikte Nimetiye, Nüzhetiye ve Hasaneyn köylerinde vatandaşlarla buluştu.  Coşkulu bir şekilde karşılanan İşeri, vatandaşları yakından dinleyerek  sorunların çözümü noktasında iş başına geldiklerinde gerekli adımların atılacağını belirtti.

“KAPIMIZ AÇIK OLACAK”

İsmet işeri gittiği yerlerde yaptığı konuşmalar da; “Seçimi kazandıktan sonra yapacağım ilk iş başkanlık makamının kapısını sökmek olacaktır. Hiç kimse benimle görüşmek için randevu almak, kapıda beklemek zorunda olmayacaktır. Biz oraya halkımıza hizmet etmek için geliyorsak kimseye kapımızı kapatmamız beklenemez” dedi.

“BÜYÜK HEYECAN İÇERİSİNDEYİM”

Sözlerine; “Doğduğum, doyduğum kente borcum var. Bu kente hizmet etmek için çok büyük bir heyecan içerisindeyim” diyerek devam eden İşeri, köylünün sorunlarını ve isteklerini dinledi, notlarını aldı. Donanma kenti Gölcük’e hakettiği değerini kazandıracağından ve hep birlikte yönetileceğinden bahsetti.

“HİZMET ETMEYE GELİYORUZ”

İşeri; “ Benim işçim, vatandaşım asgari ücretle geçinmeye çalışırken ben trilyonluk makam araçlarına binemem. Benim özel yaşantımda kullandığım aracım hangi marka hangi model ise makam aracımın da onunla aynı segmentte yer alan bir araç olması gerekir. Bizler hizmet etmeye, vatandaşımıza daha iyi yaşam şartları sunmaya geliyoruz, kendi yaşantımızı rahat ettirmeye değil” ifadelerini kullandı.

“ŞARTLARI DAHA İYİ YERLERE ÇEKECEĞİZ”

“Türlü türlü söylentiler çıkarıyorlar, İsmet İşeri kazanırsa belediye personelini işten çıkaracakmış, bütün kadroları temizleyecekmiş. Böyle bir şey kati suretle olamaz. Bunların tamamı yalan ve spekülasyondur. İşçileri işten çıkarmanın aksine biz çalışan bütün işçilerimizin şartlarını daha da iyi yerlere çekeceğiz. Asgari ücretli çalışan bir kişi 2200 liranın altında maaş almayacak. Bütün işçimizin hakkını bizzat ben savunacağım” dedi.

“NE AKRABAM, NE PARTİLİM ÖNCELİĞİM OLACAK”

“Hiçbir zaman işe alımlar da olsun, diğer işler de olsun ne akrabam ne dostum ne de partilim önceliğim olacak. Önceliğim ihtiyacı olanlar olacak. İlk önce ihtiyacı olanlardan başlayarak bu işi en adaletli şekilde sağlacağız. Bunların sözünü sizlere buradan veriyorum”ifadelerini kullandı.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

İşeri sözlerini,  “Böyle çoşkulu kalabalık ve destek için teşekkürlerimi sunuyorum. Gücümüze güç katıyorsunuz. Ben ve ekibim sizlere çok rahat bir şekilde şu sözü verebiliriz;  Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız ve bu kenti birlikte yöneteceğiz” diyerek sonlandırdı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 5