İŞERİ İSTEKLERİ VE EKSİKLERİ DİNLEDİ

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri antrenörler toplantısına katıldı. Spor kulüplerinin çalıştırıcılarının isteklerini ve eksiklikleri dinledi.

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve CHP Gölcük Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, antrenörler toplantısına katıldı. Amatör ve profesyonel spor kulüplerinin çalıştırıcılarıyla bir araya gelen İsmet İşeri istekleri ve eksiklikleri dinledi. Birçok spor dalında faaliyet gösteren kulüplerin Gölcük adına bir değer olduğunu söyleyen İşeri “Siz değerli antrenörlerimiz, gençlerimiz adına sadece spor değil aynı zamanda sosyal yaşamlarında da bir fark yaratıyorsunuz. Sizlerin daha iyi koşullar altında çalışma yapmanız Gölcük´ teki sporu da üst seviyeye taşımak anlamına geliyor” dedi.

SPOR GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAKTA

Sözlerine devam eden İşeri “Spor, her şeyin üzerinde olmalı ve hepimizin ortak bir değeri olmalıdır. Bilhassa gençlerimiz için hayatlarını düzene sokmada, kötü alışkanlıklardan uzak tutmada büyük bir rol oynamakta. Spora bir ölçüde katkı yapılıyor ancak bu ne kadar yeterlidir tartışılabilinir. Belediye bünyesinde isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı rahatça söyleyebileceğiniz bu işleri bilen, bir spor danışmanı olmak zorunda” dedi.

SPORU SİYASETTEN UZAK TUTARAK ÇALIŞACAĞIZ

İşeri “Aynı zamanda amatörden profesyonele tüm branşlara adaletli bir nakdi yardım akışının mutlaka sağlanması lazım. Evet malzeme yardımlarını destekliyoruz ancak büyük bir başarının anahtarı olarak görmüyoruz. Olası başkanlığımızda belediye olarak spora bir yön verecek ve katkı sağlayacağız. Sporda başarı siyasetin üzerinde kalarak, tüm halkın kenetlenerek çalışmasıyla birlikte olur. Bizler de bu düşünceyi koruyarak çalışacağız” diyerek sözlerini bitirdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 5 =