İş Merkezi madde bağımlılarının yuvası haline geldi

Saraylı’da Mahalleliler eski çekyatları yakıp, kaçanlardan şikayetçi

İlçemize bağlı Saraylı’da yaşanan bir durum vatandaşları ve İtfaiye ekiplerini bezdirdi.  Edinilen bilgi ve iddialara göre Saraylı’da çöp döküm sahasının yanındaki alana eski çekyatları demirleri alabilmek için getiren kimliği belirsiz kişiler  çekyatları yakıp, oradan açıyor. O bölgede oturan Kalıcı Konut Sahipleri yaşanan bu duruma tepki gösteriyor.

Neredeyse her gün aynı sorunu yaşıyoruz’

Olay sık sık Saraylı’da bulunan çöp döküm alanının yan tarafında yaşanıyor. Kimliği belirsiz kişiler buraya eski çekyatları getirip, çekyatları yakarak, demirleri alıyor. İtfaiye ekipleri neredeyse her gece yaşandığı iddia edilen bu durumdan bezmiş durumda. Eski çekyatları kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldığını belirten o bölgede ikamet eden vatandaşlar, ‘Bu duruma yetkililer bir çözüm bulsun. He gün aynı sıkıntıyı yaşıyoruz’ diyerek tepki gösterdiler.

İş Merkezi madde bağımlılarının yuvası haline geldi

O bölgede bulunan ve her geçen gün çürüyen kalıcı iş merkezinin madde bağımlılarının yuvası haline geldiğini ifade eden vatandaşlar, ‘Kalıcı iş merkezlerinin ne kapısı var ne de cam bıraktılar. O alan tinercilerin, madde bağımlılarının yuvası haline geldi. Bu alana da bir çözüm bulunmalı. İş Merkezinin önünden geçmeye korkar hale geldik’ dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 − 24 =