SEKTÖRÜNDE ÖNCÜ FİRMA DRYKİNG VE LADY CLEAN’DE TAKIM ELBİSE KURU TEMİZLEME 14.90 TL

Bir kuru temizleme markası olan Dryking,  kıyafetlerimizi üç yıldır ozonla temizliyor ve dezenfekte ediyor. Kendi Ar-Ge’sinin, ‘’kıyafet hijyeni’’ arayışı sonucu oluşturduğu bu  ‘’hijyen temizleme’’ reçetelerini, Dryking ve Lady Clean mağazalarında müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Erkan TEKİN açıklamasında;

Ozon, bakteri  ve virüsler üzerindeki etkisi nedeniyle zaten tıp alanında uzun bir süredir kullanılmaktadır. Biz Dryking olarak Rain Soft ve Electrolux iş birliği ile, Ozonun bu yöndeki etkisini kıyafet hijyenine uyarladık.

Bilindiği gibi Ozon, hücre zarını yırtarak yada hücreyi eriterek dezenfeksiyon sağlar. . Yaklaşık 0.1– 0.5 mg/L ozonun suyla 5–11 dakikalık teması, bakterileri öldürür ve dezenfekte eder. Ozon spor, kist ve virüslere karşı klordan çok daha etkilidir. Fakat Ozonun bu yöndeki etkisi; suyun kirliliği, suda çözünmüş madde miktarı, pH, suyun sıcaklığı ve temas süresi gibi hassas değerlere bağlıdır. Bunu aşmamız iki yılımızı aldı.  RainSoft  Nihayet, tüm bu hassasiyetleri kontrol altına alarak “ kıyafette hijyen” reçetemizi hazırlayabildik ve üç yıldır da Dryking ve Lady Clean markalarımızla kıyafetlere hijyen hizmeti veriyoruz. Dedi

Dryking ayrıca  ‘’hijyen temizleme’’ reçetesi sayesinde kıyafetlerimizi, yorganlarımızı, perdelerimizi virüs ve bakterilerden korumakla birlikte, deterjana ve kimyasallara alerjisi olan müşterilerimizi de korumuş oluyor.

Kumaş üreticilerinin, ünlü giysi markalarının yıkama talimatları hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu Dryking kuru temizleme fabrikası aynı zamanda uluslararası çamaşır yıkama ve kuru temizleme makineleri üreticilerine de proses sonuçları hakkında Ar-Ge hizmeti veriyor.

Güzel olan bu fabrikanın artık kapılarını perakendeye de açmış olması. Yani hem yüksek kalite hem de fabrika fiyatlarından perakende olarak da faydalanabileceğiz. Çok sevdiğimiz bir kıyafetimizi koruyarak ve sağlıklı bir şekilde lekesinden arındırmak istiyorsak gidebileceğimiz yüksek teknoloji imkanına sahip bir kuru temizleme laboratuvarımız var artık diyebiliriz.

Dryking kıyafet alanında uzman olduğu gibi, kök boyalı el dokuma özel halılar, ipek halılar gibi özellikli halıları yıkama konusunda da uzman. Halı koleksiyonerlerinin,  müzelerin, milli sarayların halılarına da Başiskele’deki fabrikasında hizmet veriyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 16 = 21