Irmak “Halkımızın Desteğini bekliyoruz”

Gölcük Emniyet Müdürlüğü tarafından Değirmendere ve Kavaklı sahillerinde genel uygulama yapıldı, Uygulamaya Gölcük Kaymakamı Irmak’ta katıldı.

Yaz ayı ile birlikte Gölcük Kavaklı ve Değirmendere sahillerinde halkın güvenliğini daha iyi sağlamak için Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Değirmendere ve Kavaklı sahilleri didik didik tarandı.

Değirmendere Sahilde yapılan uygulamaya Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir Müdür Yardımcısı Teoman Yaman ve birim amirleri polis ve Bekçiler katıldılar. Değirmendere Yüzbaşılar sahil boyunda alkol alan vatandaşlara uyarılarda bulundular, şahıslar üzerinde GBT sorgulamaları yapılırken Trafik ekipleri ise araçlar üzerinde de uygulama yapıldı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Değirmendere’de yapılan genel uygulamaya katılırken geçtiğimiz gün yaşanan kavga sonrası bıçaklanan gencin ölümüne üzüldüğünü dile getirirken şunları dile getirdi Irmak “Gölcük Kavaklı sahil ve Değirmendere Yüzbaşılar sahillerinde yaşanan olaylar halkımızı büyük üzüntüye sürüklüyor, buradaki halkımızın can ve mal güvenliği emniyet güçlerinin olduğu kadar halkımızın da emniyet güçlerine gerekli desteği vermelidirler, burada yaşanan üzücü olayların önüne geçebilmek için halkımızın bizlere desteğini bekliyoruz” dedi.

Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde yapılan genel uygulamada toplam 160 şahıs sorgulanırken 5 ahısa kabahatler kanununa muhalefetten idari işlem yapıldı, ayrıca 2 aranan şahıs yakalandı. Şahısların üzeri ve araçlar da yapılan aramalarında 2 adet muşta, keser sapı, sustalı gibi suç aletleri ele geçirildi. Bu şahıslar hakkında idari işlemler yapıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − 96 =