İMAM HATİP MEZUNLARI BU HABER SİZİN İÇİN

 

 

 

 

 

KİHMED tarafından her yıl düzenli olarak yapılan, çok sayıda İmam Hatip mezun ve mensubunun katılımıyla coşkuyla kutlanan “Geleneksel Mezunlar Günü” programı 36. kez 01 Temmuz 2018 Pazar günü Saat: 11:00 de Uluslararası İnterteks Fuar Alanında gerçekleştiriyor.

 

 

 

 

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) kurulduğu günden bugüne kadar başta Kocaeli’nin en köklü okullarından İzmit İmam Hatip Lisesi olmak üzere tüm İmam Hatip Liselerinden mezun olanları Temmuz ayının ilk Pazar günü düzenlenen “Mezunlar Günü”nde bir araya getiriyor. Geleneksel Mezun Buluşmalarında İmam Hatip camiası hatıralarını canlı tutmanın yanı sıra dostluklarını pekiştiriyor. Yıllardır büyük gayretlerle düzenlenen program için Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği yönetimi büyük bir ekiple hazırlıklarına devam ediyor. Her yıl kutlanarak geleneksel hale gelen Mezunlar Gününün bu yıl otuz altıncısı kutlanacak.

BAKAN VE ÇOK SAYIDA PROTOKOL KATILACAK

KİHMED Başkanı Sabahattin YAMAK yaptığı açıklamada “Yıllardır büyük bir heyecanla beklenen ve tüm İmam Hatip camiasının bir araya gelmesini sağlayan bu anlamlı ve güzel günde tüm mezun ve mensuplarımızı birlikte olmaya davet ediyoruz.” dedi. Ayrıca Mezunlar gününe imkân buldukça katılan, kendisi de İzmit İmam Hatip Lisesi mezunu olan Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK ve Türkiye’nin dört bir yanından bir çok misafirin “Mezunlar Buluşması” na katılacağı belirtildi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 71 = 76