CHP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI İŞTE BU GEREKÇELERLE GÖREVİ BIRAKTI!

Yaklaşık iki yıldır Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını başarıyla yürüten, ikili ilişkilerinin güçlü olduğu isim Furkan Korkmaz görevini bıraktığını sosyal medyadan duyurdu.  Duruşu, diyalogları ve beyefendiliğiyle Gölcük İlçe gençlik Kollarını en güzel şekilde  temsil eden Korkmaz’ın ayrılışı büyük bir eksiklik olarak ta değerlendirilebilir.  İşte Korkmaz’ın açıklaması;
“CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na
İŞLERİMİN YOĞUNLUĞU SEBEBİYLE
Yaklaşık 2 yıldır sürdürmüş olduğum Gölcük Gençlik Örgütü Başkanlığı görevimi işlerimin yoğunluğu sebebiyle partime yeterli katkıyı verememe endişemden dolayı bırakıyorum.
KOLTUK KAYGIM YOK
2 yıldır benimle birlikte görev yapan yönetim kurulum içerisinden bu görevi daha ileriye taşıyacak dava arkadaşlarımın her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Koltuk kaygımın olmadığı partinin iktidar yolunda önünü tıkayacak en ufak bir problem açmamak adına görevi huzurla bırakmanın ve 2 yıldır yol yürüdüğüm dava arkadaşlarıma bu görevi teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum.
GÖREVDEN ALMALARLA DEĞİL
CHP’yi görevden almalarla değil bayrak değişimleriyle büyütmeye, kavga kargaşa ve küslükleri son vermeye önce buradan başlıyoruz.
İktidarımızda buluşmak dileğiyle, Furkan Korkmaz”
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 18 = 19