İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN GÖRKEMLİ KONGRE

 

 

İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN GÖRKEMLİ KONGRE

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi 25.01.2019 Cuma günü  saat 18:30 da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde 24.Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Vefa Kongresi olarak da adlandırılan kongreye yoğun bir katılımın olduğu görüldü.Gerçekleşen kongrede mevcut şube başkanı Ali Kemal EREN görevi Mustafa Adem DEMİR e devretti.

Gölcük ilçemiz de faaliyet gösteren bir çok  sivil toplum  kuruluşu, siyasi partiler ,eğitimci ve davetli kongreye katılım sağladı.

İlim Yayma Cemiyeti genel merkez teşkilatlanma başkanı Rafet GAYRETLİ ve Kocaeli Şube başkanı Fevzi UTAŞ kongreye katılanlar arasında yer aldı.

BAŞKAN ADAYLARININ BULUŞMASINA SAHNE OLAN KONGRE

İlim Yayma cemiyetinin 24.olağan kongresine Ak parti belediye başkan adayı Ali Yıldırım SEZER,

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı İsmet İŞERİ,Saadet Partisi belediye başkan adayı Nihat YILDIZ katılarak konuklara selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Vefa kongresi olarak adlandırılan 24.olağan kongrede 1979 dan bu yana Gölcük Şubesinde görev yapmış başkanlar unutulmadı.

Gölcük şubesinde görev yapmış tüm başkanların yer aldığı sinevizyon gösteriminde anlamlı hatıralar göz yaşlarına sebep oldu.

Gölcük Şubesinin kurucu başkanı olan Sabri METİN nin kongreye katılması ve salondakilere hitap etmesi duygusal anların yaşanmasına vesile oldu.

  1. BAŞKAN MUSTAFA ADEM DEMİR OLDU

Gerçekleşen kongre ile Gölcük şube başkanlığına Mustafa Adem DEMİR tüm üyelerin ittifakı ile seçildi

.Kongre sonunda bir  konuşma gerçekleştiren Mustafa Adem DEMİR şahsımı bu ulvi göreve layık gören tüm  üyelere teşekkür ettiğini ifade etti.

Geçmişten ilham alarak devr aldığım bayrağı daha ileriye taşıma gayretinde olacağını ifade eden Adem DEMİR  kurulan Müşavare heyetiyle daima istişare halinde olacağını,büyüklerimizin yol göstericiliğinde gök kubbede hoş bir sada bırakmak  azminde olacağını söyledi.

YENİ YÖNETİM YENİ DÖNEM

Gerçekleşen 24.olağan kongre ile yeni yönetim kurulunun asil ve yedek üyeleri de belirlendi.Yönetim kurulunun asil üyeleri  Mustafa Adem DEMİR başkanlığında Çetin SEYMEN ,Osman POYRAZ,Muhammed Raşit ZORLU,Emre FIKIL,Yasin GÜNER, Mahir Nihat ÇİÇEK; yönetim kurulunun yedek üyeleliklerine de  Necati BİRYAN,Kasım PURAL,Metin SEVİM,Haşim AĞACAN,Ahmet KAÇIR,Furkan BAYTAR ve Muhammed SARIGÜL seçildi.Gölcük şubesinin emektar büyükleri olan Samet TAŞDELEN,Hüseyin GÜRDAL,Ali Kemal EREN ve Sabri METİN e plaket takdiminin ardından Denetim Kurulu ve Müşavere heyetinin belirlenmesi ve toplu hatıra resimlerinin çekimiylekongre son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 27 = 37