ILICA TESİSLERİ HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRIYOR        

Gölcük Belediyesi’nin turizm alanında en önemli tesisi olan şifa kaynağı Yazlık Ilıca’da yıllık rutin bakımlar yapılması sonrasında tekrar hizmete giriyor. Yıl içerisinde binlerce konuğu ağırlayan tesisler 26 Mayıs’ta açılıyor. Bayramdan sonra ise tesis, yeni çalışma prensipleriyle hizmet kalitesini arttıracak.

Gölcük Belediyesi’nin turizm alanında en önemli tesisi olan, şifa kaynağı Yazlık Ilıca, yıllık rutin bakımları yapılması sonrasında yeni sezona hazırlanıyor. Bakım çalışmalarında son aşamaya gelinirken, 26 Mayıs – 03 Haziran tarihleri arasında saat 17.00 – 01.00 saatlerinde hizmete başlanacak. Ramazan Bayramında ve sonrasında da 09:00 gece 23:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. 10 günlük süreçte hijyen bakımları yapılırken, ziyaretçilerin daha temiz bir ortamda vakit geçirmeleri adına gerekli tüm çalışmalar yapılmış oldu.

BAYRAM SONRASI YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

Bakım sonrasında hizmete başlayacak olan Yazlık Ilıca Tesisi geçmişte olduğu şekliyle hizmet vermeye devam ederken, bayramın bitmesiyle yeni bir hizmet atağına geçecek. Yeni yüzüyle, bambaşka bir Yazlık Ilıca vatandaşların hizmetinde olacak. Hizmet kalitesini arttırmak adına uygulamaya konulacak olan yenilikler vatandaşların talepleri doğrultusunda düzenleniyor. Bu konuyla ilgili daha sonra tanıtım yapılacağı açıklandı.

TESİS İÇERİSİNDE NELER VAR?

Termal Tesis Binasının zemin katında bay-bayan ayrı olmak üzere yetişkin termal havuzları, çocuk havuzları, vip ve özel aile odaları, Türk Hamamları, idari birimler bulunuyor. Bodrum katta bay-bayan masaj odaları, saunalar, tuz odası ve soyunma odaları ayrıca tesiste açık ve kapalı yemek salonları, kafeterya, çocuk oyun alanı, ofisler, otopark, dinlenme, gezinti alanları ve yeşil alanlar mevcuttur.

ILICA SUYU ŞİFA KAYNAĞI

Ilıca suyunun yapılan tahlilleri neticesinde cilt hastalıkları, mide hastalıkları, astım ve benzeri birçok hastalığı tedavi edebilecek niteliklere sahip olduğu yapılan analizlerle belirlendi. Şifa kaynağı tesisler yeni dönemde misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

13 − = 7