İlçemizin iki önemli kurumundan alkışlanacak faaliyet

İlçemizin önemli diş sağlığı merkezi PREMİUM AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKİLİNİĞİ’nden, Dnt Uğur Tokay, Suhan Dağkıran, Seher Gül’ün Gölcük Ana Kucağı Gündüz Bakım evi ve Çocuk Kulübünde yapmış olduğu diş taraması çocuklar tarafından neşe ile karşılandı.

Kuruluştaki tüm çocukların diş kontrolleri yapılarak ailelere bilgi verilirken ayrıca çocuklara ve kurum personelinde ağız ve diş sağlığı hakkında eğitim verilerek önemi anlatıldı.

Dnt Uğur Tokay, Bu faaliyetlerinin sosyal sorumluluk projesi olduğunu ağız ve diş sağlığının çocukluktan başlayan bir süreç olarak değerlendirilmesi gerektiğini ve temel hedeflerinin ağız ve diş sağlığına dikkat çekerek farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili Ana Kucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk kulübünden Salih Demircan da “İlçemizde hizmet veren iki güzel kurumun bu çalışması çok güzel ve başarılı bir çalışma olmuştur sağlık ağızda başlar çocuklarımızın donanımına bu bilincinde kattıkları için Premium Dnt’e ve tüm çalışanların teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 3 =