MECLİS ÜYESİ TOPRAK VE TEŞKİLATTAN MUHTARLARA VE KÖYLÜYE BİLGİLENDİRME

Gölcük Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak, köy muhtarlarını ziyaret etti. Programa Gölcük MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve İlçe yönetimi  ziyaretlerde kırsal mahalle statüsü ile ilgili bilgileri muhtarlara aktardı.

Gölcük Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak, saha çalışmalarını sürdürüyor. Toprak’ın ve MHP Gölcük ilçe yönetiminin bugünkü durağı Hasaneyn, Ferhadiye ve Nüzhetiye köyü oldu.

MECLİSTE VERDİĞİM SÖZÜ TUTUYORUM

Toprak, ziyaretlerinde “Hizmet etmek, bizim görevimiz. Görevimizin hakkını vermek için çabalıyoruz. Bizler de yaptığımız işin en iyisini yapmaya çabalıyoruz. Ecdadımızın emaneti olan Gölcük’e hizmet etmek bize onur ve şeref veriyor. Mecliste verdiğim sözü tutuyorum, bizim tek görevimiz halkımızı mutlu etmektir” dedi.

BİLGİLENDİRME YAPIYORUZ

Toprak açıklamalarının devamında, “ Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair 7254 Sayılı Kanun’un 10. maddesi ile başvuru yapmak şartı ile köy statüsü değiştiğini bu kanuna göre,  vatandaşlara yararlı olacak bu kanunun vatandaşlara anlatılması gerektiğini için köy köy gezerek, muhtarlarımız ve köylülerimize haklarını anlatarak taleplerini almak için buradayız ”dedi.

KÖY ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Gölcük Belediye Meclisi MHP Meclis Üyesi Savaş Toprak, saha çalışmalarımız ve köy ziyaretlerimiz devam edecek.  Vatandaşlarımızı bilgilendirmek için,  yararlı olacak bu kanunun köy köy gezerek, muhtarlarımız ve köylülerimize haklarını anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Tuğba ZEREN

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − 65 =