İLÇE BAŞKANI HAFTAYA ATANACAK

Yeni İlçe Başkanını belirlemek için dün AK Parti’de temayül heyecanı yaşandı. 124 teşkilat mensununu oy kullanma hakkı bulunurken, katılım yoğun oldu. Temayül sonrasında ismi ön plana çıkan isimler Ankara’ya çağrılacak ve mülakatla aday belirlenecek. Belediye başkanı adayının belirlenmesi sonrasında haftaya da ilçe başkanının atanması bekleniyor.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığında, yeni ilçe başkanının belirlenmesinde etkin olacak temayül yoklaması, geçtiğimiz gün yapıldı. Teşkilât üyeleri 3 ismi yazarak kimi ilçe başkanı görmek istiyorsa fikrini beyan etti. Saat 10.00’da ilçe binasında başlayan temayül yoklaması 14.00’da son buldu. Temayül yoklamasında yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarıyla birlikte  124 teşkilat mensubunun oy kullanma yetkisi bulunuyordu.

TRABZON MİLLETVEKİLİ ZİYARET ETTİ

Bu temayüle katılan ve ilçe başkanlığına aday olan isimler Çetin Seymen, İbrahim Ulufer, İbrahim Özkul temayül de oylarını kullanarak birlik mesajı verdiler. Ayrıca AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’da ilçe binasına gelerek temayülü takip etti, başkan adaylarıyla fotoğraf çektirdi. Birlik beraberlik mesajı veren Balta, temayül sonrasında isimleri Ankara’ya çağrılarak mülakat yapılacağını söyledi. Belediye başkanı adayının belirlenmesi sonrasında, Ankara’da yapılacak mülakatların ardından ilçe başkanının haftaya atanması bekleniyor. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1