İL BAŞKANININ GÖREVDEN ALINMASINI İSTEDİ!

Yeniden Refah Partisi eski Kocaeli İl Yöneticisi Hakan Uzun; ‘Konya teşkilatı 23,46 oy alabilmeyi dolayısıyla 6 belediye kazanmışlardır. Konya İl Başkanı Temel Peker aldığı belediyelere rağmen kendisini başarısız bularak İstifa ederken, Kocaeli İl başkanı Ali Taştan ise İstifa etmek bir yana kafasının içinden dahi geçirmiyor. Bu hususta Muhterem Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a güvenimiz ve desteğimiz tamdır, gerekli kararları tez zamanda alacaktır.’

Yeniden Refah Partisi eski Kocaeli İl Yöneticisi Hakan Uzun, İl Başkanı Ali Taştan’a yüklendi, görevden alınmasını istedi. Hakan Uzun’un açıklaması şöyle;

‘Yeniden Refah Partisi Türkiye genelinde üye bazında 3. Parti olduktan sonra Yerel Seçimler sonucunda da 3. Olmayı başarmıştır.

Kocaeli’miz gibi Konya ilimizin de 1Milletvekili vardır.

Kocaeli’nde ki teşkilatlar hiç bir belediye kazanamaz ve başarısız olurken, Konya da ki teşkilatlar ise 6 belediye kazanarak başarılı olmuşlardır .

Oy oranına baktığımızda Kocaeli teşkilatları %7,59 oy alabilirken, Konya teşkilatı 23,46 oy alabilmeyi başarmışlardır.

Konya’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Konya’da doğmuş, yaşamış ve çalışmış bir aday olan Mehmet Köseoğlu ile seçime girilmişken, Kocaeli’nde ise Kocaeli de doğmayan, çalışmayan ve yaşamayan Genel Başkan vekili Doğan Aydal ile seçime girilmiştir.

Konya İl Başkanı Temel Peker aldığı belediyelere rağmen kendisini başarısız bularak İstifa ederken, Kocaeli İl başkanı Ali Taştan ise İstifa etmek bir yana kafasının içinden dahi geçirmiyor.

Umarım tez zamanda Kocaeli de bir değişim başlar ve liyakatli kişiler tarafından hakkettiği konuma Yeniden Refah Partisi Kocaeli’nde de kavuşur.

Bu hususta Muhterem Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a güvenimiz ve desteğimiz tamdır, gerekli kararları tez zamanda alacaktır.

Milli Görüş İktidarı çok yakındır.

Kocaeli’nde ki seçimlerin kaybedilmesi ile ilgili tespitlerimizi de ayrıca açıklayacağım inşallah.’

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − 77 =