İL BAŞKANI DEĞİŞTİ MHP ŞAHLANDI

Sancaklı’dan Ünlü göndermesi: İl başkanı değişti, MHP şahlandı

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İzmit İlçe İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşmada MHP Kocaeli eski İl Başkanı Aydın Ünlü’ye göndermede bulunarak, il başkanının değişmesiyle Kocaeli’de MHP’nin şahlandığını söyledi

MHP İzmit  İstişare Toplantısı Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. Toplantıda sözü alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı şu sözleri kaydetti: “ Dolar  fırladığında sahadaydık, esnafa gittik. Hiçbir tane esnaftan en ufak bir tepki yok. Oy istemeye de gitmedik. MHP sokaktadır, oy istemeye gelmedik dedik. Bize verdikleri cevapların çoğu ‘İyi ki MHP var, iyi ki sokakta biz kendimizi çok daha güvende hissediyoruz’ dediler. Bizim ne yapmamız lazım? Özellikle son zamanlarda ekonomide yaşanan sıkıntılarda sokağa indik. MHP çekilecek, şikayetleri kabul etmeyecek sandılar. Sayın genel başkanımız ‘Bir ekonomik sıkıntı vardır, kabul ediyoruz, çözümü için de her şeyi yapıyoruz’ demiştir.

“MHP’NİN GEZEMEYECEĞİ SOKAKTA KRALINI GEZDİRMEYİZ”
Bir ittifak var. Bu bir hükümet ortaklığı değil, Türkiye ’yi sıkıntıya sokacak konularda kurulmuş bir ittifaktır. MHP bu ittifaktan hiçbir şey almıyor. İttifak kurulalı kaç sene oldu ne bir bakanlık aldık, ne müdürlük. MHP’nin isteği inanlar rahat etsin, mutlu olsun, İslamiyet’i rahat rahat yaşasın. Hangi hareket 5 bin şehit vermiştir? 53 seneye geldik hala vatan, bayrak, ezan diyoruz. ‘MHP sıkıntılı zamanda sokağa nasıl iner, millet isyan ederse ne olur?’ diyorlar. MHP fedakarlık üstüne fedakarlık yapıyor. Kaldı ki MHP’nin gezemeyeceği sokakta kralını gezdirmeyiz. Hemen konuyu tehdide getirdiler. Kimi tehdit edeceğiz biz? Ülkücüler yeri geldiğinde kabadayılığını yapıyor. MHP’liler her zaman sokakta olacak, onların derdini dinleyecek.

“MHP HER ŞEYİ DENGELER”

Genel başkanımıza söz verdim. ‘Kocaeli’de ne var ne yok?’ dedi. ‘Size şimdiden söylüyorum MHP 2023’te Kocaeli’de aldığı en yüksek oyu alacak’ dedim. Ben bu sözü verirken boş konuşmadım. İl başkanının ve ilçe başkanlarının değişimiyle bu şahlanmayı gördüğüm için söylüyorum. Sokakta bana teşekkür ediyorlar. Seçimler geliyor 48 milletvekiliyle Türk dünyasının lideri Devlet Bahçeli’yle bu ülkede neler oldu. Şu 48 milletvekili 108 olursa MHP her şeyi dengeler. Şükürler olsun ki çocukluğumdan beri ülkücüyüm.

“O MASA ALTI ARTI BİR KİŞİLİK”

Eskiden beri Ülkücüler bu ülkenin sigortasıdır derler. Gerçekten MHP bu ülkenin sigortasıdır, çimentosudur. MHP ne kadar güçlendirse Türkiye Cumhuriyeti de o kadar güçleniyor. MHP ne zaman operasyon yer zayıflarsa Türkiye’de zayıflıyor. Biz aklımıza gelen her yere gideceğiz, ülkenin gerçeklerini anlatacağız ve oy isteyeceğiz. Bunu becerebilirsek 2023’te beka seçimi olacak. Karşı tarafta bir ittifak var. 6 partinin lideri bir masada toplandılar kendi aralarında konuştular. Cumhurbaşkanlığı sisteminde 50 artı 1 kişi lazım. Ki cumhurbaşkanlığı seçeceksiniz çoğunluğu sağlayacaksınız. Kendi yaptıkları anketler devamlı yayınlıyor ortalamasına vurduğunuzda yüzde 40 altı partinin oyu. Neyin hesabını yapıyorlar. O masa altı kişilik değil altı artı bir. O da PKK’nın uzantısı HDP.

“O KADAR KOALİSYON ÜLKEYİ NASIL YÖNETECEK?”
Şimdi masaya oturtsan HDP’yi görünce oy vermeyecekler. HDP’yi tutun e seçimler gelecek nasıl olacak? HDP şimdi ‘Biz de hükümet olacağız, yöneteceğiz’ diyecek. Allah vermeye onlara bu ülkeyi bırakmayacağız da Millet İttifakı seçilirse bu PKK’lılara devlet teslim edilir mi? İşte beka meselesi burada ortaya çıkıyor. O kadar koalisyon ülkeyi nasıl yönetecek? Cumhurbaşkanı adayımız belli. Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçtireceğiz ama öte yandan da MHP’ye daha fazla sandalye kazandırmamız gerekiyor.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 8