İCRADAN SATILIK DUBLEKS

Borçlarını ödeyemeyecek duruma gelen vatandaşlar ne yazık ki teker teker icralık oluyor. Her gün ülkemizde onlarca insan icralık oluyor ve kendilerine ait mülkleri icra daireleri tarafından satışa çıkarılıyor. Bu kez Kocaeli’de 6+1 ev icradan satılacak.

 

Dilovası Tepecik Mahallesi Erenler mevkiinde yer alan 6+1 dubleks daire icradan satışa çıkarılacak. Söz konusu icradan satılık ev için belirlenen muhammen ise tam 783 bin 650 TL.

İcradan satılacak ev 6+1 olmasına rağmen evin metrekaresi çok da yüksek sayılabilecek durumda değil. 200 metrekarelik evin bu alanına site içindeki otopark alanı ve balkonlar da dahil. Gebze Adliyesi 1. Kat B Blok’ta 15 Ekim saat 10:00’da yapılacak ihalede bakalım bu ev için alıcı çıkacak mı?

Söz konusu ilanda evle ilgili şu bilgilere yer verildi:
“ Kocaeli  İli, Dilovası İlçesi, Tepecik Mh, Erenler Mevkii, 204 Ada, 20 Parselde bulunan 38.878,81m2 yüzölçümlü arsa nitelikli taşınmaz üzerinde bulunan otuzdokuz adet iki katlı betonarme bina ve bir sosyal tesis binası içerisinde bulunan konut vasıflı 17 Nolu Bağımsız Bölümdür. Tam hisselidir. Konutun 217/8615 arsa payı vardır. Adres: Dilovası ilçesi, Tepecik köyünden izmit yönüe çıkıldığında, Tepecik köyü-Gebze Yoluna(Bilge Atataş Caddesi) cepheli, Bilge Atataş Konutlarının içerisinde 39 Adet dubleks bina, sosyal tesis binası, yüzme havuzlu, tenis kortlu, futbol sahası ve özel güvenlik sistemli, sitenin dış kapı numarası 8 olan sitede (17) nolu dubleks dairedir. Yapı iki katlı betonarmedir. Zemin katta, iki oda, salon, mutfak, antre ve tuvalet bulunmaktadır. Üst kata içeriden merdiven ile çıkıldığında, iki oda, banyo-tuvalet ve içeriden merdiven ile çatı katına çıkıldığında iki oda, banyo-tuvalet bulunmaktadır. Ahşap dış doğramalıbina soba ile ısıtmalıdır. Binada toplam inşaat alanı 200,00m2’dir. Taşınmaz köy yerleşim alanına yakındır ve site çok bakımlıdır.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 2 = 11