İcra borcu olanlar dernek kurdu

İcra Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruldu. Derneğin Kocaeli temsilcisi Ramazan Varol, üyelerin ortak ödedikleri aidatlarla icra borçlarının ödendiğini belirtti.

DERNEK KURDULAR

Türkiye’de birçok insanın en büyük sıkıntısı olan icralık borçlarla ilgili Bursa merkezli kurulan İcra Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, icralık olan vatandaşların dayanışma içinde borçlarını ödemesi için çalışmalarını diğer illerde de yapmaya başladı. Kocaeli’de temsilci olan Ramazan Varol, Kocaeli’de icralık olan vatandaşların kurdukları bu dayanışma ağına katılarak icra borçlarının ödenmesi noktasında yardımcı olabileceklerini kaydetti.

2 KİŞİNİN BORCU ÖDENDİ

Sosyal medya üzerinden dernek çalışmalarını yaptıklarını söyleyen Ramazan Varol, “Şu anda Türkiye genelinde 200 üyemiz var. Kocaeli’de ise 5 kişiyiz. Bizler dernek üyesi olarak ayda 50 lira aidat ödüyoruz. Her ay kura çekilip bir üyenin toplanan aidatlarla icra borcu ödeniyor. Birkaç icra borcu varsa biri ödendikten sonra diğerinin yapılandırılması için çalışma yapıyoruz. Şu anda 2 üyemizin icra borcunu ödedik. Derneğimize üye olmak isteyenler 0531 318 0334 numaralı telefondan bana ulaşabilirler” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 − 49 =