HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN RENKLİ KUTLAMA

Gölcük Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi sakinleri, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla Ford Kültür Merkezi’nde kutlama programı yapıldı. Kaymakam Cengiz Karabulut ve Başkan Ali Yıldırım Sezer programa katılırken, huzurevi sakinleri doyasıya eğlendiler.

Gölcük Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi sakinleri, 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla Ford Kültür Merkezi’nde yapılan kutlama programda doyasıya eğlendiler. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti başkan ve temsilcileri, huzurevi sakinleri, muhtarlar ve Gölcük Belediyesi İzcilik Kulübü üyeleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Davetliler, huzurevi sakinlerinin hazırladığı bir birinden renkli gösterilerle gönüllerince eğlenirken, tiyatro gösterimi kahkahaya boğdu. Halk oyunları gösterisi de hayranlıkla izlendi ve ayakta alkışlandı. Şiirler davetlileri hüzünlendirirken, ilçemizin tanınmış sesi Melih Kahveci’nin şarkılarıyla da gönüllerince eğlendiler. Program sonunda Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer programı hazırlayan ve bizzat görev alan huzurevi sakinlerini kutlayıp, onlara çiçek taktim etti. Birlikte fotoğraf çektirip, “Enerjinizi hiç kaybetmeyin, Allah sizlere uzun ömürler versin” dileklerinde bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 38 = 47