Hüseyin Ayaz’ı 70’den 70’e, Özlemle kucaklıyor Başiskele

Başiskele Belediyesi eski başkanı Hüseyin Ayaz, yerel seçimlere yaklaşık 6 ay kala ez cümle ile sahalara indi. Başkan Ayaz, yine her zaman ki gibi Başiskele’nin sokaklarında, caddelerinde. Ama bir farkla eski başkan Ayaz ve etrafındaki insanlar, kendileri ile yol yürüyen Başiskeleli’ler çok heyecanlı.

7’DEN 70’E ÖZLEMLE KARŞILANIYOR

Bu sefer, Başiskele merkezde vatandaşlarla bir araya gelen Ayaz’ın buluşması Başiskele’de yine çok  büyük bir  heyecan yarattı. Başiskele halkı,  eski başkanlarına özlemlerini Ayaz’ı kucaklayarak gösterdi. Bizimkisi bir aşk hikâyesi dediği Başiskele’de, 7’den 70’e sevgi ve özlemle karşılanan Ayaz, her insana nasip olmayacak bir ilgi görmeye devam ediyor.

GELİYORUM MESAJI VERİYOR

Kocaeli siyasetinin önemli isimlerinden Hüseyin Ayaz,  31 Mart 2024  yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Başiskele Belediye Başkan aday adayı olacağını işaret eden çalışmalara çoktan başladı.  Start verdiği saha çalışmalarını sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerine ve destekçilerine adeta geliyorum mesajı veriyor.

KOCAELİ SİYASETİNDE ÖNEMLİ BİR İSİM

Kurulduğu günden bu yana siyaset yaptığı, belediye başkanlığı görevini icra ettiği AK Parti mi, yoksa milli görüş çizgisi ile de uyuşan Yeniden Refah Partisi’nden mi aday adayı olacağını henüz belli olmayan Ayaz için tek bilinen ve gerçek olan tespit, Hüseyin Ayaz’ın, Kocaeli siyaseti ve Başiskele için çok önemli bir isim olduğu.

Şu sıralar en çok duyulan cümle ise; ‘Başkanım her zaman yanındayız hangi partiden olursan ol, yeter ki Başiskele belediye başkanı ol.’

‘BİRLİĞİMİZ, DİRLİĞİMİZ, KARDEŞLİĞİMİZ GÜÇLÜ OLSUN’

Başkan Ayaz, Bahçecik merkezde ki buluşmasını sosyal medya hesabından ‘Bahçecik Merkezde Vatandaşlarımızla Buluşarak İstişarelerde Bulunduk.

‪Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz Güçlü Olsun.’ İfadeleriyle paylaştı.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)