HÜRRİYET’TEN MESAJ VAR..!

Sevgili basın emekçisi.

Birbirimizi kırmadan, ötekileştirmeden, birlikte yaşayacağımız bir İzmit’ inşa etmek için tam 100 gün önce yola çıktık.

Adaylığım açıklandıktan sonra İzmit’ geldiğim ilk gün dediğim gibi, İzmit’i Türkiye’ye örnek bir kent haline getirmek için şahsım, yol arkadaşlarım ve İzmitliler ile birlikte durmadan çalışacağımıza dair söz verdim.

Yunus Emre’nin “Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim” sözleriyle sevgi yolundan yürüdüm.

Kimseyi ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan, ayırmadan kayırmadan, ondansın bundansın demeden çalıştım.

31 Mart Yerel seçimlerini, genel seçim havasında yürütmeye, bunun bir Beka sorunu olduğunu söyleyerek insanları kandırmaya çalışanlara inat, biz sahada sadece İzmit’imizi daha yaşanabilir bir kent haline getirecek çözüm önerilerimizi anlattık.

Kimseye sataşmadık, kimsenin kalbini kırmadık. Bize sataşanlara da aynı seviyeye inerek cevap vermedik.

Çünkü biz İzmit’i seviyoruz, İzmitlileri seviyoruz.

Çünkü bizim derdimiz İzmit’in sorunlarını konuşmak, evinde kaynamayan tenceresi olana elimizi uzatmak, işsiz oğluna iş arayan annelerin dertlerine derman olmaktı.

Kısacası bizim kimseye kavga etmeye zamanımız yoktu.

Şimdi de değerli İzmitlilere seslenmek istiyorum.

Her bir vatandaşımız bir siyasi partinin sempatizanı olabilir. Ama bu seçim o tür bir seçim değil ve burada bir siyasi iktidar seçilmiyor, İzmit’in geleceği oylanıyor. Bu sebepten dolayı her İzmitli sandığa giderek oyunu kullanmalıdır.

Vatandaşımızın partisi hiç önemli değil, herkes özgürce elini vicdanına koyarak İzmit’imiz için doğru gördüğü, hizmet edeceğine inandığı adaylara oy vererek bu iradesini ortaya koymalıdır.

Ama herkes önce vicdanına elini koyarak oyunu kullanmalıdır. Evladının geleceğini düşünerek, gerçekten yaşamak istediği İzmit’i hayal ederek sandığa gitmelidir.

Elbette herkesin oy kullanma Hürriyet’i kendine.

Biz de İzmit’in o Hürriyet’ine sahip çıkmasını ve sandığa giderek bu duygularla oy kullanmasını diliyoruz.

Tüm İzmitli hemşerilerimizi en derin sevgilerimle kucaklıyor, yerel seçimlerin başta kentimize olmak üzere ülkemize hayırlar ve baharlar getirmesini diliyorum.

 “Mart’ın Sonu Bahar” diyerek saygılarımı iletiyorum.

 

 

Av. Fatma KAPLAN HÜRRİYET

İzmit Belediyesi Başkan Adayı

       CHP Kocaeli Milletvekili

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 64 = 71