BAŞKAN ADAYI EREN ŞİRİNKÖY MERKEZİ ZİYARET ETTİ

YRP Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren, seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş ve STK ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Eren, programı kapsamında Şirinköy Mahallesini  ziyaret etti.

YRP Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren, yoğun geçen seçim çalışmaları çerçevesinde Şirinköy  merkez Mahallesinde temaslarda bulundu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Eren, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Şirinköy Mahallesinde hizmet veren esnafı gezen Eren, çay ocaklarını da gezerek işletme sahipleri ve vatandaşları selamladı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Eren, çay ocağında oturarak vatandaşlarla hasbihal etti, görüş ve önerileri dinledi.

İLGİ İLE KARŞILANDI

YRP Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren, seçim çalışmaları kapsamında Gölcük’ü, adım adım gezdiklerini belirterek, gittikleri her yerde teveccühle karşılandıklarını kaydetti. Gölcük’e, hizmet için çıktıkları bu yolda gördükleri ilgi, alaka ve samimiyetin kendilerine güç verdiğini belirten Eren, tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =