Hürriyet’e hediye Kocaelispor’a destek

 

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Meclis üyesi adayları, Belediye Başkan adayı Hürriyet’e doğum gününde çok özel bir hediye vererek, Kocaelispor’a üye oldu

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Belediye Meclis üyesi adaylarının Kocaelispor’a üye olmasını çok anlamlı bir hediye olduğunu belirterek,  “Başkanlık ve şampiyonluk gelsin bu sene, kutlayalım Fethiye’de” dedi.

BAŞKAN HÜRRİYET TEZAHÜRATI

CHP Milletvekili ve aynı zamanda Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e doğum günü dolayısıyla Belediye Meclis üyesi adayları Kocaelispor’a üye oldu. Fuar içinde bulunan Kocaelispor kulüp binasında gerçekleştirilen programa CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız,  CHP Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Yusuf Konyalı, CHP’li belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri katılım gösterdi. Başkan adayı Hürriyet henüz aracından iner inmez Kocaelispor taraftarı gençler pasta ile yanına gelerek “Başkan Hürriyet” tezahüratında bulundu.

EN GÜZEL HEDİYELERDEN BİRİ OLDU

Kendisine yapılan bu sürprizden dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Sevdamız olan Kocaelispor’a belediye meclis üyelerimizin üye olması beni çok duygulandırdı.  Özellikle bugüne denk getirilerek bana doğum günü hediyesi olarak düşünmüşler. Arkadaşlarımıza hem Kocaelispor’a vermiş oldukları destekten dolayı, hem de bu kadar güzel düşünülmüş anlamlı hediyeleri için teşekkür ediyorum. Başkanlık ve şampiyonluk gelsin bu sene, kutlayalım Fethiye’de” ifadelerini kullandı.

SARIBAY DA KUTLADI

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bugün değerli milletvekilimiz ve İzmit Belediye Başkanımız Fatma Hanımın doğum günü sebebiyle arkadaşlarım, partim ve kendi adıma Fatma Hanımın doğum gününü kutluyorum. Başarılı bir milletvekilliği sonrası, başarılı bir belediye başkanlığı dönemi geçireceğini düşünüyorum. Fatma Hanımın doğum günü olduğu için bugün belediye meclis üyesi adayı arkadaşımızı Kocaelispor’a üye olarak kaydettirmek için burada toplandık. 5 kişi benim ve Hürriyet Hanım’ın imzasıyla kulübe üye olacaklar. Hayırlı olsun” dedi.

HEDEF BİN 41

Sarıbay’ın ardından söz alan Kocaelispor Divan Kurulu Başkanı Özer Altan ise yaptığı konuşmada “Belediye Meclis üyesi adaylarının üyelik işlemlerinde herhangi bir sakınca yok. Gerekli işlemleri yaptık. Sayın vekilimizin doğum günü dolayısıyla arkadaşlarımızı kulübümüze üye olarak kaydediyoruz. Hedef bin 41. Vekilimiz zaten üye” diye konuştu.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 3 =