EŞİ TARAFINDAN VURULAN KADIN İÇİN YOĞUN BAKIM ARANIYOR!

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde akşam saatlerinde feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgi ve İddialara göre çift arasında bir tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Koca önce eşini başından vurdu daha sonra kendi kafasına sıktı.

EMEKLİ ASTSUBAY EŞİNİ VE KENDİNİ VURDU

Edinilen bilgilere göre 67 yaşındaki Mevlüt T. eşi Nihmet T.’i beylik silahı ile başından vurdu. Daha sonra kendi kafasına sıktı. 67 yaşındaki Mevlüt T.’nin emekli astsubay olduğu iddialara göre dün eşiyle bir tartışma yaşadığı, bugün ise sahilde arkadaşlarıyla oturduğu ve oyun oynadığı edinilen bilgiler arasında. Sahilden eve giden emekli astsubay Mevlüt T.’nin eve  gittikten yaklaşık yarım saat sonra feci olayın yaşandığı öğrenildi.

DURUMLARI KRİTİK

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri okay yerine geldi. Durumu ağır olan karı koca  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 67 yaşındaki Mevlüt T.’ye yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı iki kişinin de durumlarının kritik olduğu gelen bilgiler arasında. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı

VURULAN NİHMET T. İÇİN YOĞUN BAKIM ARANIYOR

Olqy yerinden  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Nihmet T. İçin yoğun bakım ünitesi aranıyor.

Fotoğraf: Soner Gülezer

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4