Hürriyet; Bu Kentte 13-0 Şımarıklığı Var

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, ilçe yöneticileri, SKM Üyesi Alparslan Seymen, Hasan Çelik, Ömer Akın, STK Komisyonu Üyesi Sefa Sözer, İzmit İlçe Basın Sorumlusu Arda Başaran katılım sağlarken ziyarette kendilerini Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve İzmitli muhtarlar ağırladı.

 

YEREL SEÇIMİN HAVASI FARKLI

Dernek Başkanı Vedat Yoldaş, “Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyoruz. Önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçimlerin her zaman genel seçimlerden farklı bir havası var. Bu farklılığı ortaya koyan da muhtarlıkların seçimi. Dolayısıyla muhtar arkadaşlarımız da bu süreç içerisinde seçim yarışına girecekler. Seçilecek olan belediye başkanıyla birlikte güzel işler yaparlar inşallah. İzmit coğrafi anlamda çok zor bir bölge, ama biz arkadaşlarımızla birlikte yıllarca çalıştık, güzel bir ekip olduk. Çıkmış olduğunuz yolda tekrardan başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

BU HİZMET YARIŞI

Ardından CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet ise, “Ben de siz değerli muhtarlarımıza muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin. Hizmet yarışıdır bu. Hizmetin siyaseti ve partisi olmaz. Ayrımcılık gözetmeksizin, kutuplaştırmadan hizmet etmek hepimizin gayesidir. Milletvekilliğimde iki söz vermiştim. Kimseyi ayırmayacağım dedim. Bu kentte birlikte yaşıyoruz. Yüz yüze bakıyoruz. Hep halkın arasında olacağım dedim, bu sözü de tuttum. Birbirimizi tanıyacağız ki derdiniz sıkıntınız olduğunda söyleyebilin. İnsanların derdi olduğunda arayabilmek çok önemli bir şey. Bizim yoktu derdimiz olduğunda arayabileceğimiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 3 =