DEHŞET OLAY; EŞİNİ VE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde uyuşturucu kullandıktan sonra silahla eşi Bilge Akça (33) ve oğlu Muhammet Tahir’in (4) ölümüne, kendisi ve kızı E.A.’nın (11) yaralanmasına neden olan Fatih Akça (40), ifadesinde, önce tabancayla daha sonrada tüfekle canına kıymak istediğini, eşinin ve kızının kendisine engel olmak istemesi sonucu olayın yaşandığını söyledi.
Susurluk ilçesinde meydana gelen olayda Fatih Akça, evinde eşi Bilge Akça ile tartıştı. Uyuşturucu kullanmaktan kaydı olan Fatih Akça, iddiaya göre tabanca ile intihara kalkıştı. Eşi engel olmaya çalıştı. Bu sırada silahtan çıkan kurşunlar Bilge Akça ile oğlu Muhammet Tahir’e isabet etti. Anne ve oğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. Fatih Akça bu kez tüfekle intihara kalkıştı. Kızı E.A. engel olmaya çalışınca tüfekten çıkan saçmalar ikisine isabet etti. Hayati tehlikeleri bulunmayan kollarından yaralı baba ile kızı Susurluk Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Jandarma, olay sırasında evden kaçtığı belirtilen çiftin oğulları A.A.’yı (8) bularak yakınlarına teslim etti.
Cesetler, savcının talimatıyla Susurluk İlçe Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bilge Akça ile oğlunun Susurluk’ta toprağa verilmesi bekleniyor.
KAYNAK:YENİÇAĞ

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

95 − = 85