“Hiçbir İlişkimiz Kalmamıştır”

Kamuoyunun dikkatine,

EYT Federasyonunu bir süredir bölmek ve itibarsızlaştırmak için yoğun bir çalışma içine girildiğini maalesef üzülerek izlemekteyiz. Bu sürecin mimarı ne yazık ki Metin Külünk eski milletvekili nin organize işleri olduğunu da görmekteyiz. Yıllardır siyasilerle görüşmeler yapan federasyonumuzun Genel Başkanı Gönül BORAN ÖZÜPAK, siyasilerden destek isterken bile son derece dikkatli davranarak bu güne kadar her siyasiyle aynı mesafede kalarak, davamızın siyasallaşmasının önüne geçmişken ne yazık ki bugün görüyoruz ki Metin Külünk bazı dernek başkanlarının çalışmalarını paylaşarak EYT davasını siyasallaştırmaya ve  böl parçala yönetimine soyunduğunu görüyoruz.

Bu sürece dahil olan ve bu süreçte EYT  Federasyonu içinde bulunmasına rağmen yönetimden gizli yapılan görüşmeleri ve sürecin iki yıldır içimizde olduğu dönemde planlandığını açıklayan ve sosyal medyada yaptığı açıklamalarla Genel Başkanımız ve Federasyonumuz hakkındaki tutumundan dolayı disiplin kuruluna sevk edilen ve savunması istenen Bolu-Düzce-Sakarya EYTSYDD Başkanı ve Federasyon Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelik’in disiplin kulunun tavsiyesini aldıktan sonra EYT Federasyonu olarak alınacak kararla ilişkimizin kesileceğini kamu oyuna bildiririz.

Denizli EYTSYD Derneğinin yönetiminin aldığı kararla Federasyonumuzdan ayrılarak kurulacak olan yeni bir Federasyona katılım yapacaklarını açıklamalarıyla; EYT Federasyonu olarak Denizli Derneği ile de ilişkimizi kesmiş bulunmaktayız.

Federasyona üye olmayan İzmir EYT Derneğinin de maalesef EYT Federasyonuna karşı kurulan grupla hareket edeceğini beyan etmeleri ve gördüğümüz lüzum üzerine İzmir EYT DYD Derneği Başkanı Doğan Türker ve yönetimiyle de hiçbir ilişkimiz kalmamıştır.

Yukarıda adı geçen kişilerin, bu duyuruyu müteakip olarak yapacakları hiçbir etkinlik ve açıklamalarıyla EYT Federasyonunun bir bağı olmayacağını beyan ederiz.

Alper ÖZÜPAK

EYT Federasyonu Teşkilatlanmadan sorumlu Gnl. Bşk. Yrd.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 − = 11