HERKESE YETECEK KADAR MASKEMİZ VAR DAĞITIMA BAŞLADIK

Hiç kolay değildir, iktidar partisi ilçe başkanı olmak. Büyük sorumluluklar, büyük özveri gerektirir. Seymen; yaptıklarıyla, insan odaklı siyasetiyle, insana verdiği değerle ve yaptığı siyasetle vatandaşın ona olan sevgisini daha da yukarılara taşıyor.
Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne yol açan Korona virüs salgınında ilçemizde yine başkan Seymen’e, büyük bir sorumluluk düştü. Düşünün ki; İktidar partisinin ilçe başkanısınız ve Eczacısınız…
Bu arada Sağlık Mücadelesinin ilk gününden bu yana ön safta mücadele eden eczacılarımız ve eczane çalışanlarımızın da hakkını ödemeyiz. Bu vesile ile teşekkürlerimi iletiyorum. Eczacı Çetin Seymen, hem siyasi sorumluluklarını yerine getirip hem bu zor zamanlarda mesleğini icra ediyor. Sağlık söktörünün içerisinde olması Gölcük’e, büyük bir şans olan Seymen, her gün düzenli olarak hastaneleri kontrol ediyor. Nerede ne var, ne gibi önlemler alınmalı kısmında, titizlikle topyekün bir mücadelenin içerisinde.
Evet bugün Ak Parti ilçe Başkanı Eczacı Çetin Seymen, vatandaşların ihtiyacı olan maskelerin Gölcük’e dün geldiğini ve kod uygulamasına göre dağıtımın başladığının haberini verdi.
Bir kaç gündür yaşanan maske sııntısının artık sona ereceğini belirten Seymen” İlk olarak 57-65 yaş aralığındaki vatandaşlarımız için Ankara da dağıtımı yapılan maskeler ilçemize getirldi. Bugün itibari ile vatandaşların cep telefonlarına gelecek olan kod uygulaması ile vatandaşlarımız eczanelerden maskesini alabilecek. Bundan sonra da Gölcük’te maske sıkıntısı olması söz konusu değil. Vatandaşlarımız bu konua telaş yapmasın. Herkese yetecek kadar maske depolarımızda mevcut ve dağıtılacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =