HERKES SUSTU, FOTOĞRAFLAR KONUŞTU!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz Hanımefendi, evinde ağırladığı +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneğinin meleklerini valilik konağında, öyle bir ağırladı, öyle ilgilendi ki, o fotoğraf kareleriyle Kocaeli’li vatandaşların gönüllerini feth etti.

Evet Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz Hanımefendi, kapılarını açtığı özel çocuklara öyle sarıldı ki; adeta fotoğraflar konuştu.

Duyguların, samimiyetin hakim olduğu bu buluşmada özel çocuklara gösterdiği ilgi, sevgi ve alçak gönüllülüğü ile gönülleri fethetti.

KOCAELİ’NİN YÜREĞİNE DOKUNDU

Görev yaptıkları her ilde evinin kapılarını halka açan ve onları ağırlayan Kocaeli Valisi Yavuz ve eşi Selda Yavuz +1 Gölcük Down Sendromlular Dernek yönetimi ve üyelerini Vali Konağı’nda misafir etti. Dernek çalışmalarına ilişkin bilgiler de alan Selda Yavuz, misafirleriyle yakından ilgilenerek, keyifli ve samimi bir ortamda vakit  geçirdiler. Gelen konuklarına hediyeler veren, onları sarıp sarmalayan fotoğraflar çekilen Yavuz, o kadar samimi ve o kadar içten sevmiş ki çocukları adeta fotoğraflar konuşmuş. Anaçlığını ve alçak gönüllülüğünü, insan sevgisini, kendisini tanımadan hissettiğim Selda Yavuz hanımefendi ile umarım bir gün tanışmak nasip olur.

HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VARDIR

“Burası, bizlerin değil sizlerindir. Ne zaman isterseniz kapımız açıktır. Bugüne kadar görev aldığımız illerde Vali bey ile ‘Vali Konağı Milletin Konağı’ projesini yürütüp kapımızı herkese açtık. Pandemi nedeniyle ancak sınırlı sayıda misafir kabul edebildik. Ziyaretinizle beni çok mutlu ettiniz. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

İşte bu güzel sözler de kendisine ait. Kocaeli’nin yüreğine dokunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a, buradan sevgilerimi gönderiyorum. Annelik çok kutsal bir vazifedir, Sadece kendi evladına değil de her evlada böyle sarılan anneler ise daha da kutsaldır.

Varlığınız çok güzel, var olun…

Tuğba ZEREN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 + = 62