HER ŞEY HASTA MEMNUNİYETİ İÇİN

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Bina Turu Ekibi Tarafından Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Kalite ve Verimlilik standartları gereği hastanede bina turu gerçekleştirdi. Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan “Tüm çalışmalarımızın temelinde hasta memnuniyeti sağlamak yatıyor” dedi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Bina Turu Ekibi, hastanenin tüm alanlarını dolaşarak çalışanlar, kliniklerde yatan hasta ve hasta yakınlarıyla istişarelerde bulundu. Hastanede can ve mal güvenliği, alt yapı güvenliğinin sağlanması, acil durum ve afet yönetimi çalışmaları, atık yönetimi çalışmaları, tıbbi cihazların bakım, ayar ve kalibrasyonlarının kontrolü gibi konuların gözden geçirildiği, gerekli kontrollerin yapıldığı bina turunda tespit edilen aksaklıkların, yapılacak tesis güvenliği toplantısında görüşülerek alınacak önlemlerin, yapılacak iyileştirme çalışmaları ve düzenlemelerin planlanmasına karar verildi.

ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Verimli bir değerlendirmenin yapıldığını söyleyen Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada; “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışmalarımıza ve projelerimize devam ediyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti kadar hasta yakınlarının da memnuniyeti önem arz ediyor. Çalışmalarımıza ve projelerimize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

50 − 47 =