“Hedefimiz çarşımızı daha da hareketlendirmek”

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Preveze Caddesi ve D-130 Karayolu kenarındaki esnafları ziyaret etti. Sezer, “5 yılda çarşı merkezini daha da hareketli bir hale getireceğiz ve esnafımızın yüzü gülecek” dedi.

 

Sezer, “Hedefimiz çarşımızı daha da hareketlendirmek”

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Preveze Caddesi ve D-130 Karayolu kenarındaki esnafları esnafları ziyaret etti. Esnaflarla, hem de caddelerde bulunan vatandaşlarla sohbet edip, nasıl bir Gölcük hedeflediğini anlatan Sezer’e, İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri eşlik etti.

 

“BİR BİR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışıyla Gölcük’ü büyütecek daha yaşanılabilir bir şehir haline dönüştürme hedefinde olacaklarını belirten Sezer, “Ben inanıyorum ki sizler 31 Mart’ta hizmet siyasetinden yana oyunuzu kullanacaksınız. Bizlerde 1 Nisan sabahı zaman kaybına tahammül etmeden kolları sıvayıp ilçenin sorunlarının üstesinden geleceğiz ve neler hayal ediyorsanız bir bir gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“SOSYAL YAŞAMA DOKUNACAK PROJELER”

Sezer, “Gölcük’ün sosyal yaşamına dokunacak projeler üreteceğiz. Bu projeler sadece bir bina inşa etmek değil; kullanışlı, modern ve talep gören yapılar olacak. Bunun yanında yeşile de önem vereceğiz. Öncelikle ilçemize bir millet bahçesi kazandıracağız. Bu millet bahçesi sosyal yönden de büyük bir eksiğimizi giderecek. Yapacağımız her projeye sizlerle birlikte, ortak akılla karar vereceğiz” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 + = 19