HEDEF HUZURLU BİR BAYRAM

 

 

Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle halkın rahat bir tatil geçirip, bayram ziyaretlerini yapabilmeleri için ilgili birimleri ile görev başında olacak.

 

 

 

 

Başiskele Belediyesinin Bayram süresince görev yapacak olan nöbetçi ekipleri vatandaşların acil ihbar ve şikâyetlerine bu bayramda da cevap verecek. Kurban atıklarının toplanması için özel temizlik ekiplerini de hazır eden Başiskele Belediyesi bu bayramda da atıkları kirliliğe neden olmadan anında toplayacak. Mezarlıklarda vefat eden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar içinde mezarlıkların temizliklerini de yapan ekipler her bayram olduğu gibi bu bayram arifesinde de 4 bin adet mevsimlik çiçek dağıtacak.

BAŞTİM TELEFONUN BAŞINDA OLACAK

Yaklaşan Kurban Bayramı’nı vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tedbirleri alan Başiskele Belediyesi’nin ilgili birimleri bayram süresince vatandaşlardan gelebilecek talepleri ilgili birimlere ileterek yerine getirecek. BAŞTİM (Başiskele Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezi) telefon başında olacak. Her kurban Bayramı olduğu gibi bu bayramda da özellikle kurban kesen vatandaşların kurban atıklarını iş makinası ile alınabilecek şekilde en yakında bulunan çöp konteynerlerinin yanına çıkarmaları isteniyor. Atıklarını çıkaranların çevre kirliliğinin önüne geçmek için 310 12 00 ve 444 41 10 numaralı telefonu arayarak bilgi vermeleri gerekiyor.

ZABITA GÖREVİNİN BAŞINDA

Bayram süresince evsel atıkların toplanması mesai günlerinde olduğu gibi devam edecek, düzenli olarak toplanacak, Zabıta ekipleri görev başında olacak, cenaze hizmetleri aynı şekilde nöbetçi ekipleri ile görev başında olacak. Olası durumlarda kurbanlık hayvanını kaçıran vatandaşların imdadına Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan veteriner hekim ve boğa timi yetişecek.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − = 32