Deprem şehitleri anıldı

Gölcük Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve GESOTİM tarafından, Asrın Felaketi 17 Ağustos Gölcük Depremi’nin 20.yılına özel anma programı Kavaklı Marina’da gerçekleştirildi. Program gece 03.02’de deprem anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve duayla son buldu

Kavaklı Marina’da bulunan deprem anıtında gerçekleştirilen programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan, Kızılay Kocaeli Şube Başkanı  Cengiz İpek, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, CHP Eski Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, izciler, GESOTİM üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ASRIN FELAKETİNİN 20’NCİ YILI

Çelenk sunma programı öncesinde açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Asrın felaketinin 20’nci yılındayız. Şehir yeniden imar edildi ancak ebediyete uğurladığımız yakınlarımız bizim kalbimizde. Depremde hayatını kaybeden tüm insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

DEPREM ZEDE ÇOCUKLARINA SARILDI

Gölcük’te 17 Ağustos 1999 asrın felaketinde enkazdan çıkartılan Suna Karakaya ve 2 çocuğu ile birlikte katıldı, 20 yıl törenlerine katılan ve 2 Çocuğuna sarılan anne Karakaya “Ben Gölcük’te felaketi yaşadım halende burada yaşıyorum, 2 çocuğum ile birlikte burada törene katılıyorum, Allah bir daha böyle felaket yaşatmasın” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 + = 71