Haydi Gölcük Berat için destek zamanı

Gölcük Saraylı Konutları’nda oturan Durmuş ailesinin 4.5 yaşındaki oğulları Berat Durmuş’un hayatta kalması solunum makinesine bağlı. Aile solunum makinası için para yardımı bekliyor

Gölcük Saraylı Konutları’nda oturan Durmuş ailesinin iki çocuğundan biri olan 4.5 yaşındaki Berat Durmuş, doğuştan bu yana mücadele ettiği mekrosefali ve hipoksi hastalıklarıyla mücadele ediyor.

Alparslan ve Dilan Durmuş çiftinin ilk çocukları olan Berat Durmuş, 24 haftalık olarak dünyaya geldi. 6 aylık doğan Berat, 3.5 ay boyunca kuvözde kaldı. Evine çıktığı gün ise kusmuğu nefes borusuna kaçınca 15 dakika boyunca yaşamla ölüm kalım arasındaki kaldı.

OKSİJEN TÜPÜNE BAĞLI

Berat Durmuş’un nefes alamaması nedeniyle beyninde hasar oluşan Durmuş, iki ay boyunca komada kaldı. Yeniden yaşama tutunan Berat Durmuş, bu süreçten sonra enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altında iken yeniden kalbi duran ve doktorlar tarafından yeniden hayata döndürülen Berat, bu sefer de solunumla ilgili sorunlar yaşadı.

İŞSİZ BABA ÇARE ARIYOR

Berat Durmuş’un babası ise 4 aydır işsiz. Evlerindeki solunum makinesi bozulunca çaresiz kalan baba ne yapacağını şaşırdı. Bir medikal firması tarafından kendisine solunum makinesi verilirken, 2 bin 900 lira gibi bir ücret ödemesi gerekiyor. Ancak babanın şuan bu parayı bulma ihtimali yok. Kiracı olarak kaldığı evde elektrik borcu da bulunan baba, kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor. Yardımda bulunmak isteyen yardımseverler için tel; 05462272841 arayabilirler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − 70 =