HAVA ÇOK SOĞUK!

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgeye gönderilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki  ekip ve Gesotim ekibi  çalışmalara başladı. Afet konusunda Türkiye’nin en deneyimli ve donanımlı ekiplerinden olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  ekibi, Gesotim başkanı ve ekibi depremde hasar gören köylerinde geniş kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor.

2 ARAÇ, 20 PERSONEL

Büyükşehir Belediyesinden bölgeye gönderilen 2 araç ve 20 personel, depremde hasar gören evleri tespit edip çadır kurma çalışmalarını gerçekleştiriyor. Elazığın Duygulu köyünde çalışmalara başlayan ekipler şuana kadar tam donanımlı 15 çadırı kurup yaşanabilir hale getirdi.

HAVA ÇOK SOĞUK

Gesotim tim başkanı Necmi Kocaman’a ulaştık, bizleri bölge konusunda bilgilendiren Kocaman;  “Çadır kurmaya devam ediyoruz.  Kırsalda bulunan köylerde elektrik kesintileri var, onların onarımını yapıyoruz. Elektrik çok önemli, çünkü hava çok soğuk.  Burada ki en büyük sorunlardan biri de soğuk. Ama elektrik sorununu hallediyoruz. Çadırları kuruyoruz ve vatandaşlarımızı o sıcak çadırlarına yerleştiriyoruz. Her türlü lojistik ve insani destek için buradayız. Burada ki hemşerilerimize Kocaeli’nin selamını getirdik. Elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza emin olun, içiniz rahat olsun, bize bu ekibe güvenin. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık’ta bizlerle birlikte.  Allah devletimizden razı olsun” dedi.

YARDIM KOLİLERİ DAĞITILDI

Bölgeye giden yardım ekipleri, depremzedelere yardım kolililerini dağıttı. Battaniye, çocuk bezi, muhtelif gıda ve genel ürünlerin yer aldığı kolileri Elazığ’da dağıtan ekipler yaraları sarmaya devam ediyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3