HASAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

 

 

 

 

 

Gölcük’te bir apartmanın 4. katındaki balkondan düşerek hayatını kaybeden 1.5 yaşındaki Hasan bebek gözyaşları arasında toprağa verildi. Baba Bilal Kanpara acı olayın nasıl yaşandığını anlattı.

 

 

 

 

Olay, dün 17.00 sıralarında Gölcük Şehitler Mahallesi 403. Sokak’ta meydana gelmişti. Bir apartmanın 4. katında yaşayan Bilal ve Fatma Kanpara ailesinin 1.5 yaşındaki ikizlerinden Hasan Kanpara, oyun oynadığı odada açık kalan pencereden geçtiği balkondan düşerek hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayın ardından acılı aile uzun süre yaşadıkları olayın şokunu üzerlerinden atamadı.

BİLAL KANPARA ZOR DURUMDA İDİ

Yaklaşık 10 metre yükseklikteki 4. kattaki balkondan düşerek hayatını kaybeden 1.5 yaşındaki Hasan için cenaze töreni düzenlendi. Gölcük Gaziler Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Hasan bebeğin çok sayıda yakını katıldı. Baba Bilal Kanpara cenaze töreni boyunca ayakta durmakta güçlük çekti. İkindi namazını müteakip kılınan namazın ardından minik Hasan’ın cenazesi Ümmiye köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

“HAVALANDIRMAK İÇİN PENCEREYİ AÇTIM”

Olay günü eşini pazara göndererek ikizlerden birini amcasına bırakan diğerini de yanına alan Bilal Kanpara, bir süre bebeği ile oynadıktan sonra odanın camını açıp mutfaktaki tadilat işlerini yapmak için çocuğunu yalnız bıraktığını söyledi. Baba Kanpara, “Çocuğum biraz hiperaktifti. Yerinde durmayan bir çocuktu. Çocukların çıkmaması için önlemler aldık camlara. Balkon kapısını da kitlemiştim ama odayı havalandırmak için pencereyi açtım. Oradan tırmanarak balkona çıkmış” dedi.

“KOLLARIMDA ÇOCUĞUM CANSIZ VAZİYETTEYDİ”

İşlerini yaparken bir yandan da çocukla ilgilendiğini söyleyen baba Kanpara, “Mutfakta işlerim vardı, oradan da bakıyordum çocuğa. Ne var ki 10 dakika ağaç kesme işlerim vardı, onu yapayım dedim. O arada da aşağıda komşular feryat figan ettiler, ‘Çocuk düştü’ diye. Ben de o anda dışarıya baktım. Hemen kendimi kaybettim zaten. Apar topar dışarı çıktım, bir komşumuzun arabası ile hastaneye götürdük. Ama zaten benim kucağımda çocuk cansız vaziyetteydi” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2