Hasan Ceyhan, “Gençlik gelecek demektir”

Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hakkında açıklamalarda bulundu.

Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan,  19 Mayıs Bayramı için yayınladığı açıklamada şunları dile getirdi Ceyhan “Milli Mücadeleyi başlatan sürecin 101. yıldönümüne ulaşmış olmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Aziz vatanımızın işgale uğradığı bir dönemde şanlı Türk tarihinden ve soylu milletimizden aldıkları güçle Samsun’da bağımsızlık meşalesini yaktıkları o kutlu günün üzerinden bugün 101 yıl geçmiştir.

Ancak geçen 101 yılda; 19 Mayıs 1919 öneminden hiçbir şey kaybetmemiş aksine zor zamanlarda Türk Milletinin hürriyet aşkının ve sarsılmaz gücünün nişanesi olarak milletimize güç vermiştir. 19 Mayıs, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme asla boyun eğmeyen milletimizin varoluş mücadelesinin ilk adımıdır. 19 Mayıs, emanetine sahip çıkan Türk gencinin gururu, gençliğine güvenen Ata’nın doğduğu gündür. Gençlik gelecek demektir, Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçisidir.

Türk genci şanlı tarihinin, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, sonsuz minnet duyguları ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Bu vesile ile vatandaşlarımızın da mübarek Ramazan ayını ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini tebrik ediyor Ülkemizin ve Dünyanın içinde bulunduğu salgın hastalık sürecinin biran önce son bulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 1 =