HASAN AYAZ BÜYÜKŞEHİR’E DANIŞMAN OLUYOR

AK Parti İzmit İlçe eski Başkanı Hasan Ayaz’a çok önemli görev. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın danışmanı oluyor

İlçe başkanlığından İzmit Belediye aday adaylığı için ayrılan ancak bu zamana dek sahadan da kopmayan Hasan Ayaz’ın Büyükşehir Belediyesindeki görevi İzmit eksenli olması bekleniyor.

1 MART’TA BAŞLAYACAK

Hasan Ayaz, 1 Mart Pazartesi günü itibarı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesine giderek resmi olarak çalışmaya başlayacak. Yeni süreçte İzmit siyasetinde Hasan Ayaz’ın danışmanlık göreviyle beraber bir hayli etkin rol oynaması bekleniyor.

8 YIL İL BAŞKAN YARDIMCILIĞI

2002 yılında yedek il yönetim kurulu üyesi olarak girdiği AK Parti’de, 2005-2013 yılları arasındaki 8 yıl boyunca il yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı yaptı.

Zeki Aygün döneminde AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olurken, Mahmut Civelek döneminde Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde İzmit ve Büyükşehir Belediye meclis üyeliğine seçildi.

HASAN AYAZ KİMDİR?

1974 İzmit doğumlu. Yeniköy İlkokulu ve İzmit İmam Hatip Lisesinin ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tarih Bölümünü tamamladı. İmren Yapı Malzemelerinin sahibi. Metin Alan ve Erhan Güleryüz’le birlikte Çarşı Yapı’yı yapan isimlerden. Eski İl Genel Meclisi Başkanı ve Yeniköy Belediye Başkanı Ali Ayaz’ın oğlu.

İZMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIYDI

Bir ara İzmit Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna da oturan Ayaz, daha sonra bu görevden affını istedi ve meclis üyeliğine devam etti. Bir süre sonra İzmit İlçe Başkanlığına getirildi. Çok aktif, hareketli ve dinamik bir ilçe başkanlığının sonunda İzmit Belediye Başkan aday adayı olmak için istifa etti. Ancak aday gösterilmedi. Duruşundaki değişimler nedeniyle Kocaeli Aydınlar Ocağından ayrılan Ayaz, halen MÜSİAD, KİHMED, İlim Yayma Cemiyeti üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − 65 =