Harb-İşspor ilk toplantıyı yaptı

Gölcük’ün başarılı kulüplerinde Harb-İşspor sezon öncesi ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi, toplantıda yeni görev değişiklikleri yapıldı.

Kocaeli 1. Amatör Küme D Grubunda İlçemizi en iyi şekilde temsil edecek olan İlçemizin başarılı kulüplerinden Harb-İşspor Başkanı Selami Bulut ve yönetimi geçtiğimiz gün sezon öncesi ilk toplantısını gerçekleştirdiler.

Harb-İşspor’da sezon öncesi ilk toplantıda bazı yöneticilerin görev yerleri değişirken, Genel Kaptanlığa Hakan Çetiner, Futbol Şube sorumlusu Mustafa Güler’i, ve sportif direktör olarak ta Aykut Çelik getirildi.

Harb-İşspor Başkanı Selami Bulut sezon öncesi şunları dile getirdi. Bulut “Harb-İşspor yeni sezon öncesi ilk toplantımızı gerçekleştirdik, toplantıda genel Kaptanlığa Hakan Çetiner’i Futbol Şube Sorumluluğuna Mustafa Güler’i ve sportif direktörlüğüne Aykut Çelik getirildi yeni yönetim ile birlikte böyle bir karar aldık ayrıca yeni sezonun tüm amatör spor kulüplerine hayırlı uğurlu olmasını ve Harb-İşspor’un şampiyon olması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımıza temin ediyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3