Harb-iş ailesi bayramlaştı

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Yönetimi sendika üyeleri ile birlikte bayramlaşma programını Kurban Bayramı’nın ikinci gününde gerçekleştirdi.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, sendika üyeleriyle Kurban Bayramının ikinci gününde sendika binasında bayramlaştı. Gerçekleştirilen bayramlaşma programına Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, Yönetimi ve Sendika üyeleri katılım sağladı.

Şube’de bayramlaştılar

Sendika Başkanı Turhan Yıldız, şu sözleri dile getirdi: “Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramı’nı en güzel şekilde kutlayalım. Her şeye kadir olan yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hiçbir insanlık dramına kayıtsız, suskun ve sağır kalmadığını defalarca kanıtlamış bir medeniyetin mensupları olarak, çok daha güzel günler ve bayramlar yaşamamız dileklerimle, tüm dost ve arkadaşlarımın Kurban Bayramı’nı tebrik ederim. Unutmayalım ki bayramlar paylaşmaktır, sevgidir, barıştır, küskünlüklerin yok olmasıdır. Bizlerde bu bayram münasebetiyle sevgimizi paylaşalım, dargınlıklarımızı sonlandıralım. Tüm İslam Aleminin, Türk Harb-İş ailesinin ve Gölcük halkımızın bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 + = 95