HAMİDİYELİ AVUKAT TACETTİN DEĞER İÇİN SON GÖREV

 

 

 

 

Kocaeli Barosu eski başkanlarından Gölcük Hamidiyeli Tacettin Değer, meslektaşları, sevenleri ve ailesi tarafından ebediyete uğurlandı. Değer için Kocaeli Adliyesi önünde tören düzenlendi.

 

 

 

 

İzmit Ömerağa Mahallesi Fevzi Baba Sokak No:11 adresinde ikamet eden, emekli öğretmen Cavide Engin Değer ile evli, avukat Başar Değer, kimya mühendisi Zeynep Değer, işletmeci Zeycan Kayırıcı’nın babaları, 1980-1984 yılları arasında Kocaeli Barosu Başkanlığı yapan Gölcük Hamidiyeli avukat Tacettin Değer (83) yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde zatürre rahatsızlığı nedeniyle vefat etti.  Herkes tarafından çok sevilen Değer için Kocaeli Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene; Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, başsavcı vekili Erdal Yüce, Adalet Komisyon Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Sertif Gökçe ve yönetimi ile birlikte avukatlar ve yakınları katıldı.

 KALPLERDE YER EDİNDİ

Adliye önünde konuşma yapan Baro Başkanı Sertif Gökçe, “Soy ismi kadar değerli önemli bir değerli ismi yitirmenin acısını yaşıyoruz. Uzun yıllar görev yaptığı Kocaeli Adliyesi önünde toplandık. Mütevazi kişiliği, yardım severliği, dostluğu ile hepimizin kalbinde yer edinmiş büyüğümüzdür. Bütün gençlere örnektir. 1980-84 arasında baromuza başkanlık yaptı. Bugüne kadar baromuzun kurumsal kimliğine ciddi katkısı oldu. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesinin, hukuk camiasının başı sağ olsun” dedi. Tacettin Değer’in cenazesi adliye önünde düzenlenen törende yapılan duaların ardından Fevziye Camii’ne getirildi. Burada öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

 

 

Untitled-2

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 − = 8