HALKIMIZIN İSTEKLERİNE CEVAP VERMEYE ÇALIŞTIK

Başkan Karaosmanoğlu, Türk-İş İstanbul 1. Bölge temsilcisi Adnan Uyar ve beraberindeki heyetle görüştü.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk-İş İstanbul 1. Bölge temsilcisi Adnan Uyar ile yönetimini ve Ulaşım Park A.Ş. Sendikası temsilcilerini makamında konuk etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de insanı merkeze alan birçok projeyi çalışanlarımızla birlikte gerçekleştirdik. İştiraklerimizle birlikte halkımızın isteklerine ve taleplerine cevap vermeye çalıştık” dedi.

“15 YILLIK DÖNEME BIR ÇOK HİZMETİ KAZANDIRDIK”

Kocaeli’de sendikal faaliyetlerinin Türkiye’ye örnek olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyemiz içerisinde olan sendikalarımızla uyum içerisinde, çalışanlarımızın büyük gayretleriyle vatandaşlarımıza hizmet ettik. Huzur ve güven içerisinde çalışanlarımız 15 yıllık döneme bir çok hizmeti kazandırdı. Bu hizmetler kentimize değer kattı” ifadelerini sarf etti.

“HALKA HİZMETİ HAKK’A HİZMET BİLEN BİR İNANÇ VARDIR”

15 yıllık belediyecilik tecrübelerini ve birikimlerini sürekli geliştirerek tüm Türkiye’nin hizmetine de sunduklarını sözlerine ekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “AK Parti kadrolarının belediyelerdeki başarılarının arkasında, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilen bir inanç vardır. Bizler tüm kadrolarımızla şehir halkına hâkim olma değil hâdim olma idrakiyle görevlerimizi yerine getirdik” açıklamasını da yaptı. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 + = 52