‘HAKKIM DEĞİRMENDERESPOR’ HELALDİR’

İlçemizin Bal ligi temsilcilerinden Değirmenderespor’un başkanı Severcan Kara, 2014 yılından başladığı Değirmenderespor Başkanlığı görevinden istifa etti.
2014 yılından bu yana Değirmenderespor Başkanı olarak görev yapan Severcan Kara, gazetemizi ziyaret ederek ‘Hakkımı herkese helal ediyorum” dedi.
8 YIL
Gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba Zeren’e, önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kara şu ifadeleri kullandı; ” 2014 yılında bana verilen bu kutsal ve onurlu görevi 8 yıl boyunca en iyi şekilde taşıdım.
Bu süreçte benimle 8 yıl boyunca aralıksız olarak devam eden Hasan Durdu, Ergun Yaşar, Murat Gül, Ergün Akkaya, Bayram Girgin, Kerem Koç, İbrahim Uzuner’e minnettarım. Eski ve yeni tüm yöneticilerime verdikleri emek ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

‘38.000 TL BORÇ İLE BIRAKIYORUM’
2014 yılında yüz küsür bin lira borç ile devraldığım Değirmenderespor’u bugün 38.000 TL borç ve 400.000 TL’lik taşınmaz zimmetli eşya ile bırakıyorum. Değirmenderespor’a büyük emekler verdim, emeklerimi ve hakkımı Değirmenderespor’a helal ediyorum diyen Kara, Yönetim kurulu içinde görev yapan Bayram Girgin Başkanlığa vekalet edecek. Bu karar yönetim kurulu toplantısında alınan bir karardır, hayırlı olsun, diyor başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR
Değirmenderespor’a kuruluşundan bu yana Başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış merhum Rıza Aktaş, Kamil İpek, Nejdet Niron, Sait Gürel, Turgay Ongun ve en son başkanı görevi devraldığım Mert Yenipınar’a emekleri ve katkıları için teşekkür ediyorum. Devraldığım Değirmenderespor’un ismini Kocaeli liginde başarılarla duyurduk.

‘DESTEKLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİYDİ’
Yine görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen 2020-2021 sezonunda tesislerin yenilenmesini sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’e, o dönem Değirmenderespor’un Sportif koordinatörü olan Adem Ellibeş’e özellikle teşekkür ederim.
2021-2022 Değirmenderespor Klubü forma reklamımızı veren Cadence Boya’nın sahibi saygıdeğer iş insanı Köksal Turan’a da ayrıca teşekkür ediyorum.
‘HAKKIM DEĞİRMENDERESPOR’A HELALDİR’
8 yıllık Değirmenderespor Klubü başkanlığımı sonlandırmış bulunuyorum. Yönetimimle helalleştim, hepsi haklarını bana helal etti, bende herkese hakkımı helal ediyorum. Yeni seçilecek Başkana hayırlı uğurlu olsun dileklerimle başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Haber: Tuğba Zeren

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − = 17