haber alınamayan iş adamı ölü bulundu!

Kocaeli’de 6 gündür kendisinden haber alınamayan Alzheimer hastası Fethi Gürsoy’un cansız bedeni yol kenarındaki çalıların arasında bulundu

Kentimizin  yakından tanıdığı, DYP eski il başkanlarından olan Metin Gürsoy’un,  Alzheimer hastası olan kardeşi Fethi Gürsoy’dan 6 gündür haber alınamıyordu. Gürsoy’un İzmite  gelmiş olmasından şüpheleniliyordu.

Düzce‘nin Kültür Mahallesi’nde yaşayan Fethi Gürsoy, 28 Ocak’ta evinden ayrıldı. Gürsoy’un bir daha dönmemesi üzerine ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan aramalara rağmen Gürsoy, bulunamadı. Çamköy Mahallesi’nde bugün yol ile fındık bahçesi arasındaki çalıların ortasında yatan kişiyi görenler, polise haber verdi. İhbarla olay yerine gelen ekiplerin yaptığı inceleme sonucu hareketsiz yatan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Cansız bedenin, 6 gündür haber alınamayan Fethi Gürsoy’a ait olduğu anlaşıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gürsoy’un cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. Bir süredir unutkanlık sorunu yaşadığı öğrenilen Fethi Gürsoy’un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 35 = 40