GÜVENİLİR VE KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ

Kısa bir süre önce İzmit´de sağlık sektöründe hizmet vermeye başlayan, Özel Kocaeli Tıp Merkezi her geçen gün vatandaşların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Özel Kocaeli Tıp Merkezi, kısa bir süre önce hizmet vermeye başlamasına rağmen  kendisini geliştirip yeniledi ve Kocaeliler´in beğenisini ve ilgisini kazandı. Kadrosunda alanlarında uzman kişiler bulandıran Merkez, vatandaşlardan güvenilirlik konusunda da tam not aldı. Alanlarında uzman doktorlarından Op. Dr. Muhittin Saka sayesinde sağlıklı nefeslere, yeni ve güzel bir buruna, Dr. Dt. Burak Hamzaçebi sayesinde inci gibi güzel dişlere sahip olabilirsiniz. Op. Dr. Muhittin Saka, burun ameliyatlarını Yeniköy´deki Merkez´de yapıyor.

OPR. DR. MEHMET M. SAKA KİMDİR?

Uzm. Dr. Mehmet Muhiddin Saka, 1964 yılında Samsun’da dünyaya geldi. Tıp Eğitimini, “Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. İhtisasını, 19 Mayıs Üniveritesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. “Bademcik ve Geniz Eti” ile ilgili akademik çalışmalar yapmış ve yurtiçi ile yurt dışında yayınlanmış araştırma ve yayınları bulunmaktadır. Pediatrik, KBB ve Kulak Cerrahisi olan Saka, eş zamanlı olarak Kocaeli Devlet Hastanesi&Kocaeli Merkez Polikliniği ve Özel Kocaeli Akademi Hastanesi’nde yapmıştır. Opr. Dr. Saka, 2013 yılından iitibaren, Özel Kocaeli Tıp Merkezi’nde “Kulak, Burun Boğaz” Uzmanı olarak görev yapıyor. Saka evli ve 2 çocuk Babası.

DT. BURAK HAMZAÇEBİ KİMDİR?

Dr. Dt. Burak Hamzaçebi 1984 yılında Zonguldak´da doğmuştur. 2002 yılında Zonguldak Fen Lisesi´nden mezun olduktan sonra “Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi”nde lisans öğrenimine başlamıştır. 2007 yılında diş hekimi ünvanı alan Hamzaçebi 2012 yılında Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim dalında Doktora öğrenimini tamamlamıştır. Doktora eğitimi süresince araştırma görevlisi olarak mesleki tecrübe kazanan “Uzman Doktor” unvanı ile özel bir diş polikliniğinde de diş hekimliği yapmıştır. 2015 yılı itibariyle Özel Kocaeli Tıp Merkezi´nde görev yapıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1