GÜREL ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, 28 Aralık 2019 Cumartesi günü yapacakları ilçe kongresi öncesinde, parti binasında, ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Başkan Gürel, “Şahsıma gösterdiğiniz ilgi, verdiğiniz destek ile CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, 28 Aralık 2019 Cumartesi günü yapacakları ilçe kongresi öncesinde, önceki akşam parti binasında, partilerinin ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Gerçekleştirilen adaylık açıklamasında Başkan Gürel’in yanı sıra ilçe yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi, CHP İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve üyeleri, CHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, CHP’nin Gölcük’teki sembol isimlerinden Turan Dumlu ve İsmet İşeri ile partililer katılım gösterdi.

‘ORDUMUZA BAŞARILAR DİLİYORUM’

Gerçekleştirilen programda sözü alan CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Yapmak istediklerimizi ve bu konudaki düşüncelerimizi paylaşmadan önce, ülkemizin güvenliği için Suriye’de terörden arındırılmış güvenli bir bölge inşa etmek üzere görev yapan ordumuza ve güvenlik güçlerimize başarılar dilerken mücadelenin ülkemize ve bölge barışına katkı sağlamasını canı gönülden temenni ediyorum. Ayrıca çarpışmalar esnasında ve terörle mücadelede yaşamlarını yitiren bütün güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan gazilerimize de acil şifalar dilemek istiyorum” dedi.

“YOLUMUZ VE PROGRAMIMIZ CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAKTIR”

Sözlerine devam eden Başkan Gürel, “Ülkemizin içinde bulunduğu yönetilememe krizi ile birlikte her alanda bir tıkanma ve iflasın eşiğine geldiğimiz bu şartlarda, iç ve dış siyasette uygulanan hatalı politikaların bedeli, mutlu bir azınlık dışında tüm halkımıza ödetilmektedir. Öyle ki işçi, memur ve emekli aylıklarının yetersizliği, EYT’lilerin kazanılmış haklarının iade edilmemesi, işsizliğin her geçen gün artması, halkımızı artık bezdirme noktasına getirmiştir. Bu duruma halkımız, önce 31 Mart seçimlerinde, sonrasında da en büyük tepkisini 23 Haziran İstanbul seçimlerinde gözler önüne sermiş, iktidara tokat gibi cevap vermiş ve Millet İttifakı’nın bu başarısı, hepimize ilerisi için umut kaynağı olmuştur. Artık yolumuz ve programımız, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımaktır. Bunun için hepimize önemli görevler düşmektedir” dedi.

“SEVGİYLE KUCAKLAYACAĞIZ”

Başkan Gürel, açıklamasına devam ederek “Partimizin kuruluşundan bu yana gelen inancını ve yapısını bozmadan daha da gelişmesine katkıda bulunacak, siyasi üretimini daha da geliştirip parti içi işleyiş ve demokrasi taleplerini büyüterek hizmet etmek, genel prensibimiz olacaktır. Ayrışmadan, aksine daha da kenetlenerek birbirimizi değerli ve önemli kılacak bir yaklaşımı benimseyip Cumhuriyet Halk Partisi’ni evi bilen, ocağı sayan herkesi sevgiyle kucaklayacağız. Bütün üyelerimizin eşit görev alma, sorumluluk üstlenme konusundaki hassasiyetimizi ortaya koymak adına demokrasiyi hizmet süremiz boyunca savunacağız. Gençlerimizin performansı, kadınlarımızın zarafeti, üretimi ve siz değerli yol arkadaşlarımızın gayreti eksilmeyen umudumuz olacaktır. Severek, önemseyerek, överek, yücelterek herkesin birbirini taşıyacağı, yorulmadan hedeflere ulaşacağımız, özenli ve kıymetli yol arkadaşlığı güvencemiz olacaktır” dedi.

‘FİKİR VE ELEŞTİRİLERİNİZ, PUSULAMIZ OLACAK”

Açıklamasına devam eden Başkan Gürel, “Gölcük İlçe Örgütü’müzün geçmişi gururumuz, partimize önemli hizmetler yapmış büyüklerimiz övüncümüz, kurucumuz, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk değişmez rehberimiz ve liderimiz olmaya devam edecektir. Sizlerin öneri, eleştiri, fikri katkıları bizlere her zaman doğru yolu gösteren pusulamız olacaktır. Partimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini sağlamaya, birbirimize sımsıkı tutunarak, gönülden sarılarak aynı yolda yürümesini bilerek başarılı olacağımızı göstermenin kıymetli olduğunu düşünmekteyiz” dedi.

‘ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Sözlerine son veren Başkan Gürel, “Konuşmamın sonuna yaklaşırken gençlerimize de ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kıymetli genç kardeşlerim, sizlerin görev alma, ilçemizin ve ülkemizin geleceğine katkıda bulunma talepleriniz, bizim yönetimimizde emin olun hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır. Gelin özlediğiniz geleceği, hedeflediğiniz ülküleri, istediğiniz kardeşliği ve beraberliği el birliğiyle gerçekleştirelim. Şahsıma gösterdiğiniz ilgi, verdiğiniz destek ile CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu huzurlarınızda açıklıyorum. Diyorum ki her şey birlikte, her şey sizlerle güzel olacaktır. Dolayısıyla önce kendime, sonra oluşacak yönetim kurulu arkadaşlarımıza, sonra da sizlere emanetiz. Sizlere güveniyor, tekrar katılım sağladığınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 − = 83