GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ: Bugün yeteneklerini fark edebilir ve ortaya çıkartmak için yeni uğraşlar içine girebilirsin. Gün içerisinde teknolojiyle yaşayacağın sıkıntı, yeniliklerin gerisinde kaldığın hissini uyandırabilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin yapacağı sürpriz seni oldukça etkileyecek. İlişkisini yeni noktalamış bir Koç burcuysan onunla yeniden bir araya gelmek isteyebilirsin.

BOĞA: Özellikle yeni bir proje üzerinde çalışıyorsan patronlarının desteğini göreceksin. Eğer kalbi boş bir Boğa burcuysan iş ortamından biriyle yakınlaşabilirsin. Bir yakının, çalışma ortamının düzen ve tasarımı için senden yardım isteyebilir. İpler benim elimde olmalı tavrından az da olsa uzaklaşacağın bir gün seni bekliyor.

 

İKİZLER: İş hayatındaki gelişmelerin, gündeminin büyük bir kısmını oluşturduğu bir gün seni bekliyor. İşveren konumunda bir İkizler burcuysan bugün çalışanlarının hoşuna gitmeyecek tavır ve konuşmaları ile karşılaşabilirsin. Eğitimi devam eden bir İkizler burcuysan, yetiştirmen gereken projeler uykusuz kalmana neden olabilir.

 

YENGEÇ: Kalp atışının hızlanacağı bugün arkadaşlarınla paylaşmak istediğin sırlar olabilir. Özel sektörde çalışan ve işteki bazı şartlardan memnun değilsen, internet üzerinden iş başvurularında bulunabilirsin. Senden yaşça küçük olanlara karşı biraz daha düşünceli ve dikkatli davranman gerektiğini anlayacaksın.

 

ASLAN: Bugün fevri davranışlar sergileyebilir ve bazı şeylerin istediğin gibi gitmediğine şahit olabilirsin. İş yerinde yaşayacaklar tahammül sınırlarını zorlayabilir. Bulunduğun ortamdan uzaklaşmak isteyeceksin. Sevgilisi olmayan bir Aslan burcuysan, beklemediğin bir arkadaşının ilgisini fark edebilirsin.

 

BAŞAK: İş konusunda pratik düşünmek yerine biraz daha ideal düşünmen gerektiğini fark edebilirsin. Detaycı yapın insanların senden çekinmelerine neden olabilir. Kararlı yapın, birçok konunun üstesinden gelmeni sağlayacak. Gün içerisinde sık sık aklın geçmişe takılabilir, etrafındaki kişilere geçmişe yönelik özlemlerini anlatabilirsin.

 

TERAZİ: Motive olmakta zorlandığın konular varsa ise toparlanman zor olabilir. Önemli işlerini ertelemek isteyebilirsin. Özellikle dil bilimi ve edebi konulara ilgi duymaya başlayabilirsin. Geçmiş dönemde yaptığın fazla harcamaların faturası seni biraz yorabilir. Eğitimi devam eden bir Terazi burcuysan, yeni öğreneceğin bir program, hayalini kurduğun şeyi yapmana fırsat sağlayabilir.

AKREP: Bugün çevrendeki insanlara karşı sert çıkışlar yapabilir, herkese karşı toleransını sıfıra indirebilirsin. Yakın dostların davranışlarından şikâyetçi olsa da eleştirilere kulaklarını tıkayacaksın. İş arayan bir Akrep burcuysan, başvuru yaparken iletişim gibi kısımların eksik olmadığından, başvuruyu eksiksiz yaptığından emin olmanda fayda var.

 

YAY: Bir türlü karar veremediğin değişime bugün start vereceksin. Seni hem destekleyen hem de yeren insanlar olabilir. Ama hiçbir şekilde kimin ne düşündüğünü önemsemiyorsun. Psikolojik sorunlar yaşayan yakınına karşı duyarlı bir yaklaşım sergilemen, aranızdaki iletişimin daha kolay olmasını sağlayabilir. Sevgilisi olmayan bir Yay burcuysan, geçmişte reddettiğin bir kişiye kapılarını açabilirsin.

 

OĞLAK: Bugüne kadar biriktirdiğin sorunlarını çözüme kavuşturabilir, kendini işine verebilirsin. Maddi anlamda kendini güvende hissedebileceğin bir gün. Alışveriş tutkunu engellemekte zorlanabilirsin. Sorumlulukların artmış olsa da, mücadeleyi elden bırakmayacaksın. Bazı konularda sessiz kalmayı tercih ettiğin için, etrafındakilerin nasihatlerini dinlemek zorunda kalabilirsin.

 

KOVA: Bugün mevcut ilişkin hakkında önemli kararlar alırken, ilişkisi olmayan bir Kova burcuysan hayatının aşkıyla da karşılaşabilirsin. İş hayatına dikkat! Dostum dediğin kişilerin arkandan iş çevirmeleri kulağına gelecek. Akılcı yaklaşımın ve tüm hünerini ortaya koyarak çalışman, çevrendeki kişilerin senden yardım istemelerini sağlayacak.

 

BALIK: Bugün iş konusunda beklediğin ve istediğin terfi haberini alabilirsin. Çalışkanlığın sayesinde çok çabuk ilerlemen farklı yorumlara sebep olabilir. Etrafından gelecek konuşmalara kulaklarını tıkmayı tercih edeceksin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, eğitimleriyle ilgili bazı değişiklikler yapabilirsin. İlişkisinde sorunlar yaşayan bir Balık burcuysan, bugün senin için tüm düğümler çözülecek!

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1